Smaakvol & Lichtvoetig USA-amusement
Deze graphic novel voert u door een soap van vier Amerikaanse jongedames, die onder één dak wonen.
Vlot & onderhoudend verteld & getekend, rolt u van het ene avontuur in het andere. Steeds geplaatst in onze tijd, dus met een royale hoeveelheid internet.
Vooral karakter 'Bunny', één van de vier jongedames, springt eruit. Zij wordt fris & geloofwaardig neergezet. Waarbij haar drie huisgenotes als achtergrond & klankbord dienen.
'Girl Juice' is een handzaam pocketboek. Met frisse & kleurige tekeningen. En met vlotte teksten. Een graphic novel die uw geamuseerde aandacht vasthoudt -- van bladzijde 1 tot aan het einde.