Een kostelijk uitstapje naar de NL popmuziek van medio jaren 60.

woutvisser3831 06 december 2025
Wie tiener was in de jaren 60 - en de hitparade volgde, herinnert zich de klassieker 'Ik heb geen zin om op te staan'. Van de (bijna) Amsterdamse popgroep HET.

Ex-journalist Henk van der Sluis heeft zich uitgebreid in HET verdiept. En presenteert met dit boek een zeer leesbare, rijk geïllustreerde, en vooral kwalitatief goede geschiedenis van deze popgroep. Zeer 'breed' geschreven bovendien, waarmee Van der Sluis zijn lezers een royale inkijk in het toenmalige Nederlandse popgebeuren geeft.

'HET' is een kostelijk boek geworden, dat vele herinneringen uit die tijd laat herleven. ... Ik zou zeggen: een 'must-have' voor iedereen die medio jaren zestig de Nederlandse hitparade volgde.

Meer recensies van woutvisser3831

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.