Naar de Achterhoek

woutvisser3831 08 december 2025
Deze sympathieke graphic novel speelt in de Achterhoek, in het oosten van Nederland. Waar een jonge man uit het dorp Aalten een popmuziek-bandje opzet.

Hij heeft daar veel werk aan, en moet tegenslagen overwinnen. Roel Venderbosch laat ons dit allemaal meebeleven, en doet dat op een hele prettige & smaakvolle manier. En met een onmiskenbaar Achterhoekse inslag.

'Hoe noemen we de band' is goed uitgevoerd en zeer toegankelijk. En biedt een afwisselend verhaal, dat van begin tot einde boeit. De tekeningen zijn in grijstinten, behalve wanneer zich een 'heftig' gebeuren voordoet: dan verschijnt er kleur.

Meer recensies van woutvisser3831

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.