Verdwenen kinderen

Ylona Jaspers 05 januari 2023
Het geheim van de verdwenen kinderen gaat over Eline en Sander die met de ouders van Sander op vakantie zijn in Italië. Ze gaan naar een kasteel kijken. Eline vindt het niks aan en wilt liever zwemmen. Maar dan is er iets vreemd aan de hand! Er verdwijnen zomaar kinderen en hun plaats komt er een standbeeld. Het is een spannend boek en de hele tijd vroeg ik mij af wat er met die kinderen was gebeurd. In ieder geval niet wat ik had verwacht. Er staan zwart wit tekeningen en op het einde van het boek lees je informatie over de schrijver en hoe het boek is ontstaan. Leuk weetje, zijn dochter heeft eigenlijk dit idee verzonnen en haar vader heeft dit boek geschreven. Wel leuk dat een schrijver die ook je vader is een idee van je gebruikt.

Meer recensies van Ylona Jaspers