Romantische vampier manga

Ylona Jaspers 30 november 2025
Deze manga lag jaren in mijn boekenkast dat ik mij afvroeg waarom ik een manga had gekocht over een secretarise. Maar op de achterkant las ik dat haar baas een vampier is. Wie van horror houdt moet deze manga niet lezen, maar als je van romantische verhalen houdt dan is het wel
Iets voor u. Het gaat over een jonge vrouw Kaya die als secretarise gaat werken. Haar baas werkt alleen wanneer het nacht is en zij dus ook. Haar baas heeft veel vriendinnetjes en ze vind het vreemd dat die vrouwen daarna er altijd er bleek uitzien. Maar dan komt ze erachter dat haar baas een vampier is. Er gebeurd eigenlijk niks spannends en zoals ik zei is dit echt een romantische manga. Maar eerst valt de baas niet op Kaya omdat ze een bril draagt en een knot. Zij draagt dat omdat ze anders zonder bril niet serieus wordt genomen omdat zij een schattig kindergezicht heeft.

Meer recensies van Ylona Jaspers

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.