Grease sfeer

Ylona Jaspers 22 november 2025
Ik heb nog steeds de tv serie nog niet gekeken op DVD en ook deze special niet van Rock ‘n’ Roll highschool. Maar ook zonder te hebben gezien snap ik het boek en dat is juist goed. Hier gaat het verder waar seizoen 1 van de tv serie eindigt. Ze werken niet meer in het hotel en Tom ziet ineens dat er iemand verdwijnt van de krant, een foto. Dan staat er een vreemd meisje voor zijn deur die op Anna lijkt zijn vriendinnetje. Maar zij komt uit een andere tijd de jaren vijftig. Samen met zijn twee vrienden Anna en Liv reizen ze naar de jaren vijftig om het meisje te helpen. Ik vind het sfeer van het boek op de film Grease lijken omdat er ook dansen invoor komt. Het verhaal eindigt op een cliffhanger en ik moet onderhand echt de tv serie zien want ik mis een boekje, maar dan is nog seizoen 2 nog niet helemaal verteld.

Meer recensies van Ylona Jaspers

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.