teleurstellend
Ik ging af op de recensies maar “ beneden in het dal” viel mij tegen. Als ik het een rapport cijfer moest geven zou het een 6,5 worden.
Het verhaal start met een los verhaal over een stel honden waarvan de reu andere honden doodbijt tijdens ontmoetingen. De clou hiervan ontging mij volkomen vooral omdat beide honden menselijke eigenschappen worden toegeschreven. Deze honden slachtpartij komt in het werkelijke verhaal zijdelings terug maar voegt niets toe.
De karakters worden nauwelijks uitgediept en de inhoud van het verhaal blijft dun.
Het leest makkelijk vooral door de grote letters en de vulling van lege bladzijden tussen de hoofdstukken. In een dag heb je het boekje uit.
Kortom: een boek dat niet beklijft ( althans bij mij niet)
Kortom: een boek dat niet beklijft ( althans bij mij niet)