Heerlijk boek ook voor na de kerst!
Langste. Kerst. Ooit.
De boeken van Lisette zijn net als wijn. Als je ze een tijdje laat liggen dan worden ze als maar beter en beter. Dat geldt wat mij betreft ook zeker voor dit boek. Lees gauw verder om erachter te komen wat ik van dit boek vindt.
Stel je favoriete dag van het jaar breekt aan, eerste kerstdag maar ook je verjaardag, en je wil dat deze perfect verloopt. Alle gasten hebben instructies gekregen, het kleurenthema is gekozen, het huis versierd en de planning is af. Alle voorbereidingen zijn getroffen en je zou denken dat er niets meer mis kan gaan. Noelle laat niets aan het toeval over! Ondanks de perfecte voorbereiding valt Noëllekerst in de (broccoli)soep. Maar wat als je nu de kans krijgt om deze dag over te doen en alles wat er mis is kan verbeteren....
Het verhaal zit hel goed in elkaar, er zit diepgang in en de personages zijn erg leuk en vermakelijk. Het verhaal is zo opgebouwd dat er bij elke nieuwe dag weer nieuwe dingen te weten komt waardoor het verhaal interessant blijft om te lezen. Er zit een mooie boodschap in verwerkt die je niet vaak genoeg kunt krijgen.
Lisette kan mij hardop laten lachen! En dat is nu niet anders. Ze heeft het gewoon weer gedaan, en fantastisch boek schrijven! Oh is er nog iemand op zoek naar een idee voor een kerstfilm volgend jaar? Zoek dan vooral niet verder.
Wil je nog geen afscheid nemen van de kerstdagen dan zou ik zeker nog even in dit boek duiken! Een dikke vette aanrader wat bij betreft.