Heerlijk boek!!

Yvonnes1988 27 mei 2025
Ní bhíonn bua gan dua’ - Geen overwinning zonder strijd.

Duncannon Castle, het enige nalatenschap wat Erin nog heeft nadat beide ouders door een noodlottig ongeval zijn omgekomen. Erin, de achttiende barones van Tuar probeert uit alle macht haar kasteel te behouden. Dit gaat helaas niet zonder slag of stoot. De (geld) problemen stapelen zich op.

Wanneer zij geen andere uitweg meer ziet keert Erin zich tot de stem diep onder in het kasteel welke haar al jaren toefluistert. Iedere wens vraagt zo zijn offers.

Het lijkt Erin voor de wind te gaan, maar dit neemt een vervelende wending als er nietsvermoedend iets vreselijk mis gaat in het kasteel. Dit maakt dat zij weer terugkeert naar de stem. Nauwlettend wordt Erin in de gaten gehouden door een mysterieuze raaf. Wat wil deze van haar?

Voor de leesclub van lsuitgeverij mocht ik het boek De laatste ravendochter lezen van merel godelieve. Een boek, geschreven over epische sterke vrouwen, mysterie, liefde, familiesaga en Ierse mythologie.

Een prachtig boek wat je meesleept in het verhaal vanaf de eerste bladzijde. Het verhaal wordt duidelijk geschreven waardoor je het ook echt beleeft. Ik ben fan!