psychologische thriller
Vroeger woonden wij hier – Marcus Kliewer
Voor een écht goede psychologische thriller kun je mij wakker maken — smullen!
Vroeger woonden wij hier vertelt het verhaal van een jong stel: Eve, een introverte vrouw, en haar stoere partner Charlie. Samen kopen ze een oud, pittoresk huis in de bergen. Het feit dat het huis zo goedkoop is, lijkt in eerste instantie een meevaller.
Maar dan, tijdens een hevige sneeuwstorm en terwijl Charlie weg is, staat er plotseling een vreemde man met zijn gezin voor de deur. Hij beweert dat hij vroeger in dit huis heeft gewoond en wil het graag aan zijn gezin laten zien. Eve twijfelt, vooral omdat ze niet van dit soort “verrassingen” houdt — zeker niet als ze alleen thuis is.
Als het gezin eenmaal binnen is, beginnen er onverklaarbare dingen te gebeuren. De sfeer wordt steeds grimmiger, en voordat Eve het weet, blijven ze ook nog eens slapen. Tot overmaat van ramp verdwijnt Charlie op mysterieuze wijze.
Eve verliest steeds meer haar grip op de realiteit en vraagt zich af: Is er echt iets mis met dit huis, of speelt alles zich alleen af in haar hoofd?
Dit boek heeft me tot het eind in de greep gehouden! Wat een onverwachte wendingen. Geen wonder dat de filmrechten aan Netflix zijn verkocht — ik ben super benieuwd naar de verfilming! Bedankt @lsthrillers voor het recensie exemplaar
#vroegerwoondenwoondenwijhier #luitingh-sijthoff #marcuskliewer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voor een écht goede psychologische thriller kun je mij wakker maken — smullen!
#vroegerwoondenwoondenwijhier #luitingh-sijthoff #marcuskliewer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️