Heerlijk boek!!

Yvonnes1988 23 september 2025
Gelezen met de leesclub van @ilonaslevenbijls met dank aan een recensie exemplaar van @lsuitgeverij

Wanneer Aurora met haar camperbus op rondreis is door Europa, slaat het noodlot plotseling toe. Een tragisch ongeval scheurt haar wereld in stukken. Overmand door ongeloof en verscheurd door verdriet gaat ze wanhopig op zoek naar antwoorden op vragen die onmogelijk lijken te bevatten.

Wanneer haar busje onderweg hapert en ze strandt op een camping, kruist haar pad dat van Jacob. Een jonge man die gevangen zit in zijn eigen verwoeste dromen, getekend door een hartverscheurend verlies. Terwijl Aurora en Jacob ieder hun eigen pijn proberen te dragen, ontstaat er een onverwachte, bijna magnetische aantrekkingskracht. Maar hoe kun je liefde toelaten als je hart nog in scherven ligt?

Jacob probeert zijn gevoelens te onderdrukken, ervan overtuigd dat hij geen liefde meer
verdiend na alles wat hij heeft gedaan…

“The First to Fall” is het eerste boek dat ik heb gelezen van de auteur Kristina Moninger. Zij
heeft mij verrast. Het boek heeft als genre Roman, maar er komt ook een zekere
spanning/plottwist in voor. Kristina schrijft op een manier waarop zij je meeneemt in het
verhaal en je ongemerkt hoofdstuk na hoofdstuk leest. Helaas vond ik als minpunt dat er een aantal personages voor mijn gevoel niet goed genoeg zijn uitgewerkt. Maar wie weet staat dat ons te wachten in deel 2?

Ik geef dit boek:

#ikleesnuthefirsttofall #kristinamoninger #ilonalevenbijls #thefirsttofall

Meer recensies van Yvonnes1988

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.