Mijn 'buurvrouw uit oost' heeft een geweldig leuke feel good roman geschreven!
Mijn 'buurvrouw uit oost' heeft een geweldig leuke feel good roman geschreven! Mireille en ik wonen in dezelfde wijk van Utrecht en noemen elkaar gekscherend altijd buurman of buurvrouw als we elkaar zien of spreken op de socials.
Dus voordat iedereen nu denkt ook hij is bevooroordeeld, nee dat ben ik niet, want dit boek is gewoon echt een heerlijke, hilarische, gevoelige, spicy feel good roman. (Ik zou nl als het slecht vond dat hier ook gewoon hebben opgeschreven.)
Het boekt leest heerlijk weg, vanaf pagina 1 nemen de hoofdpersonen Eva en Max je mee in een bijna filmische voorstelling van hun leven. Althans ik heb alles heel beeldend voor me gezien en dat was bij sommige scènes echt heel prettig :-) Bij het incident in de studio welke de aanleiding vormt voor Eva om bij Max te gaan logeren, moest ik denken aan de inmiddels overal verwijderde serie van Linda de Mol - FIVE LIVE waarin ook een TV lamp op het hoofd van een gast valt.... Bij het boshuis zag ik de 'Havezate' van een vriend van die in de Kootwijkse bossen woont voor me en zo heb ik mijn eigen film gemaakt van het boek.
Zonder al te veel te verklappen, want mensen echt je moet dit boek gewoon lezen, het boek heeft alles waar het in feel good over moet gaan. De leuke vrouw, de knappe man waar ze voor valt, spice, gedoe en komen ze dan uiteindelijk weer bij elkaar? Dat is aan jou om het in te vinden in dit boek over Eva, creative bij een tv-productiehuis die door een voorval de assistent word van Max de grumpy schrijver die afgezonderd leeft.
Ik vind dat dit boek een deel 2 verdiend want Ik wil meer lezen over Eva en Max en ik vind dat het film moet worden. Zo'n heerlijke Barbara Sloesen of Sanne vogel film in de categorie van 'Happy Single, Zwaar verliefd of Hartenstraat.
Oh ja ik geef 5 sterren.
Ondertussen zoek ik een therapeut om te leren omgaan met het zwarte gat. Nu zul je denken waarom? Nou ik moet minstens een jaar wachten op een nieuw boek en dat is werkelijk niet te doen.......
Oh ja ik geef 5 sterren.