Zalige spicy feelgood met maatschappelijke thema´s er in verwerkt.

Een paar weken geleden; het was op een zonnige zondagmiddag, hield Jade haar boekpresentatie in mijn Utreg. Op een locatie letterlijk 5 min lopen van mijn appartement. Hier moest ik dus bij zijn. Dat Jade een hilarisch mens was wist ik en dat ze kon schrijven wist ik ook. De eeuwige ja zegger vond ik hilarisch. Dus gisteren begon ik in de eeuwige nee zegger. Gierend van het lachen om de email conversatie tussen Boris en Iris zat ik op de bank om zo verder het verhaal in getrokken te worden tussen deze twee mensen met een rugzakje. Deel 2 is wat serieuzer gezien de thematiek die Jade behandeld namelijk mentale gezondheid, angst en doofheid. Op haar eigenwijze durft ze deze onderwerpen aan te kaarten zonder dat het een moeilijke verhandeling word. Nee net als Wendy Brokers weet ze met de juiste dosis humor woorden te geven aan deze emotionele en pijnlijke onderwerpen. Haar vertrouwde spice scenes ontbreken zeker niet. Evenals haar zus Roos, vriendin Fiona en GGF Boaz zijn ook weer van de partij! Zalig. Ga dit lezen 4,5 ⭐️ Enne Jade is ga je vanaf nu elke dag stalken voor deel 3 en 4 want ik MOET weten hoe het met Roos en Boaz afloopt

Meer recensies van Zure zuster leest…..