Wat een rit! Lees dit!
Gisteren las ik dus ‘Fasten your seatbelt and enjoy the ride’ van die leuke, lieve, iets wat hysterische Maud. Nu denk je misschien wie?!
Nou een korte intro Maud is journalist werkte een aantal jaren als redacteur bij de RTL talkshows, schrijft columns voor Linda. Meiden en is tegenwoordig redacteur bij de talkshow Eva. Daar leerde ik haar vorig jaar kennen immers het modemerk waar ik voor werk en de redactie delen gezamenlijke ruimtes. Op de eerste dag was het tussen ons platonische liefde op het eerste gezicht. Wat was ik dol op die dosis energie. Al snel wel Maud mijn paspop….. kortom lachen gieren brullen.
En ja toen ging ze haar verhaal opschrijven! En had deze meid zomaar een boekcontract. WTF! appte ik haar toen ik het hoorde. Vol vuur en vaart beschrijft ze haar 3 jaar durende wereldreis aan jou als lezer. Vol ups en downs. Vol geluksmomenten en vol domme acties. Maar ook de eenzame momenten en het even niet meer weten durft ze op te schrijven. Het is een soort lessen in leven maar dan op z’n Mauds.
Ik heb genoten, ontzettend genoten van deze vliegreis vol noodlandingen en turbulentie en toch landen we uiteindelijk veilig op Schiphol. Aangezien Maud zelf 5 kwartier in een uur lult, hoorde ik dus ook steeds deze hyperversie van Maud mij letterlijk het verhaal vertellen in mijn oor. Zalig! Nu moet ik even bijkomen.
Maar ik ben trots! En ⭐️⭐️⭐️⭐️ dik verdiende sterren.
Dank uitgeverij spectrum voor dit recensie-exemplaar.
Maar ik ben trots! En ⭐️⭐️⭐️⭐️ dik verdiende sterren.
Dank uitgeverij spectrum voor dit recensie-exemplaar.