Een spannende thriller die je niet weg kunt leggen!
Als crimecompagnie clublid van het eerste uur ben ik nog elke maand intens blij als er weer rond de 1ste van de maand een nieuw clubboek op de mat valt.
Deze keer was het de thriller van Hanneke Meier en Inge van Prooijen genaamd ‘Nachtdieren’.
Ik keek al even uit naar deze thriller, want ik had de eer hem al in mei 2025 te mogen meelezen. Elke keer weer ben ik toch verbaasd dat iemand op mijn kritieken en opmerkingen zit te wachten. 😉 Mijn dank is dan ook groot dat ik in jullie dankwoord word genoemd. Genoeg geleuterd terug naar de kern: jullie gezamenlijke thriller!
Het bevat een heel persoonlijk en interessante maar niet alledaagse thematiek. Namelijk opgroeien in een sekte. Verder speelt zich af in Limburg hometown van Hanneke en rondom Den Haag hometown van Inge, hoe toevallig 😉
In verhaal vol vaart, geschreven in een vlotte fijne schrijfstijl, vertellen de dames ons in wisselend perspectief en in heden en verleden over Jolie, Flo en Matt.
Het verhaal is donker, duister en heel spannend. Wat ik vooral fijn vond is dat ze geluisterd hebben naar de kritieken van hun meelezers en uitgever. De versie die ik zondag las is nog weer zoveel beter dan de versie van vorig jaar…. Chapeau dames.
Heb je zin in een vlotte, leesbare thriller vol spanning, duisternis en avontuur lees dan dit verhaal.
Een dikke 4 sterren krijgen jullie van mij 😘
Enne denk jij nu ook die club lijkt me wel wat. Op https://crimecompagnie.nl/decrimecompagnieclub/ vind je alle informatie.