Heerlijke feelgood met een maatschappelijk thema

13 reviews
February 23, 2025
In deel 2 van de serie over de Utrechtse School volgen we de levens van Lola, Abel en Melle.

Lola is een losbol en Abel de bedachtzame muzikant. Melle, Lola’s broer en tevens beste vriend van Abel zit in San Sebastián in Spanje daarom kan Lola in zijn appartement, in de oude school wonen.

Nathalie durft in deel 2 meer. De lagen van de karakters zijn meer zichtbaar en ondanks dat dit heerlijke feelgood met spicy scenes is durft ze ook het onderwerp mentale gezondheid te verweven in het verhaal. Iets wat Wendy Brokers ook zo fantastisch kan in haar boeken. Eén gebeurtenis triggert iets bij Melle in San Sebastián waardoor Lola en Abel samen afreizen naar het Baskenland. De geuren van de heerlijke tapas en pintxos kwamen al lezend mijn neus binnen. Door een ingrijpend trauma zijn Melle en Lola gevormd.
Durft Lola zich eindelijk open te stellen voor de liefde, mag Abel eindelijk liefhebben en komt Melle zijn trauma te boven? Ga het lezen in deze heerlijke roman.
En ja ik moest een traantje wegpinken hier en daar dus ik bereid me vast voor op deel 4 waar Melle zijn verhaal gaat vertellen.

Dikke 4 sterren

Meer recensies van Zure zuster leest…..