De auteur van dit boek Jessica Knoll is momenteel hoofdredacteur bij Cosmopolitan, en ook schrijf ze zelf nog artikelen voor dit blad. Ze groeide op in de voorsteden van Philadelphia en studeerde af aan de Shipley School in Bryn Mawr, Pennsylvania, en op de Hobart en William Smith Hogescholen in Genève, New York. Ze woont momenteel in New York City met haar echtgenoot.

Als je het boekomslag gedeelte leest denk je dat je een goed tot zeer goed thrillerdebuut boek in handen hebt. Helaas is dit na het lezen van het boek een enorme tegenvaller geworden...

Dat de auteur hoofdredacteur is bij het modeblad Cosmopolitan en zelf daar ook artikelen in schrijft is zeker te merken in dit boek. Want het grootste gedeelte van het 378 bladzijde tellende boek wordt er meer dan 100 bladzijde van in beslag genomen door het noemen van kleding-, schoenen en tassenmerken met daarbij ook nog de diverse losse accessoires als horloges, ringen of wat je zoal meer kunt bedenken. Tel daarbij ook nog de vele terugblikken van de hoofdpersoon (Tifani) en je houdt jammer genoeg niet meer dan een paar hoofdstukken over om er wat spanning in te brengen. Helaas zit er ook in deze hoofdstukken niet zoveel spanning dat je geneigd ben om op het puntje van je stoel te gaan zitten. Al met al is dit boek zeker geen thriller te noemen, maar ja wat dan, blijft dus de vraag is het nu hom of kuit?

Reacties op: De vraag is: "is het nu hom of is het kuit?"

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €17,99 bij