Wanneer je van dit boek de voorkant ziet en de titel verwacht je heel wat anders dan er op de achterkant vermeldt staat. De voorkant doet duister aan, de titel vertelt absoluut niks over het verhaal. Dus als je denkt een spannend boek te gaan lezen zit je op het verkeerde pad. Zoals rechts in de bovenhoek staat is dit een liefdesroman. Het verhaal leest als een trein, makkelijk en vlot.

Nikki is een zelfstandige vrouw die haar droom wil verwezenlijken. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt, haar grootste struikelblok is geld. Dimitri en Sam, twee gasten in de B&B van Nikki, de een geheimzinnig, een beetje vreemd heeft duidelijk de touwtjes in handen, de ander is meer verlegen en op de achtergrond. Tot één van de twee voelt Nikki zich aangetrokken en dat is duidelijk wederzijds.

Waarom doen Dimitri en Sam zo geheimzinnig, wat houden ze achter, waar neer ze ineens vertrekken snapt Nikki er niets meer van. Via sociaal media komt ze achter hun ware identiteit en zal er alles aan doen om Sam terug te krijgen.

Reacties op: Liefdesroman

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders