Advertentie

Savanne en Jorick. Hij, Jorick Bergzoon, bruine ogen, krullend haar en nieuwsgierig van aard.
Zij, Savanne Mercks, lang donkerblond haar, bruine ogen en borsten waar je u tegen zegt. Een chick die er wezen mag.

Wanneer er een moord plaatsvindt, in het werkhok van de conciërges, op het Willem Joseph van Ghent College, is Jorick als tweede op de plaats delict. Zijn nieuwsgierigheid speelt hem parten. In een onbezonnen moment neemt hij de portemonnee die naast het lijk van conciërge Kathagen ligt mee. In de portemonnee zit naast geld ook een briefje met 8cijferige nummers.

Savanne leeft een geheim leven in de oude fabriek "The factory". Hier is een vriendenclub, muziek, dansen en blowen. Savanne heeft een soort relatie met Finn Rood, King of the streets" niemand waagt het om hem een voet dwars te zetten. Hij heeft de macht en daar komt niemand met zijn vingers aan. 

De portemonnee blijkt van de "grote" baas achter The factory te zijn. Het briefje met nummers de toegang tot drugshandel. De "grote" baas iemand die Jorick vertrouwt. 

Een spannend boek dat heerlijk leest. Jorick is in de ban van Savanne die hem alleen maar gebruikt voor andere doeleinden. Jorick en Savanne komen in ernstige moeilijkheden. Hierdoor verandert Savanne's leven voorgoed. 

"Moord op school" geeft duidelijk het thema van dit boek weer. De omslag is prachtig. Een bebloed mes staat voor de moord. Het meisje is een afbeelding van Savanne, één van de hoofdpersonen van dit boek. 

Bij het dankwoord staat dat leerlingen van het St-Gregorius College mee hebben geholpen bij het maken van dit boek.
Reacties op: Onbezonnen actie

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,50 Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders