Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een verhaal dat je raakt

Mijn held is een waargebeurd verhaal over een asielhond en een gevangene. Ze zijn samen gebracht door de stichting Dutch Cell Dogs.

Het verhaal is prachtig geschreven en heeft mooie illustraties van Marjolein Vink. De herkenbaarheid van het verhaal is prachtig. De emoties worden goed overbracht in relatief simpele bewoordingen.

De korte stukjes tekst in combinatie met de tekeningen maken dit boek af. Het is een verhaal dat je graag deelt met anderen. Het is gewoon een verhaal dat je raakt.

De vormgeving van het boek past bij het verhaal. En de paginanummering is origineel. Gewoon mooi!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.