Feelgood met een mooi randje
‘Met de stroom mee’ is een leuke feelgood! Ik vind het ook leuk dat het zich afspeelt in een strandhuisje langs de Nederlandse kust. Even geen Italiaanse warmte of Spaanse zon. Soms hoef je helemaal niet ver te reizen voor een mooi stukje zee (ligt er wel aan waar je woont natuurlijk, haha). Nederland heeft ook een mooie kustlijn.
Zoë is een leuk personage en je voelt, zeker in het begin haar paniek. Tijdens het lezen dacht ik: vriendin, wat doe je jezelf aan? Dit gaat niet lang goed. En dat blijkt ook. Tien jaar geleden kreeg ik zelf een burn-out en ik weet als geen ander hoe de paniek je naar je keel kan grijpen. Het is zo’n eng, naar gevoel. Voor mijn gevoel was Zoë gelukkig nog niet zo ver. Ze stond aan de vooravond van een fikse burn-out. Toch had ik soms het gevoel dat het wel heel gemakkelijk ging bij haar, alsof alles snel was opgelost.
Het strandhuisje is zo leuk uitgewerkt en ik heb genoten van de beschrijvingen. Het was soms zo lachwekkend. De titel is prachtig gevonden en de cover is lekker zomers. Een leuke feelgood met een mooi randje is mijn conclusie!
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!