Knus, gezellig en romantisch
‘Ingesneeuwd in het kattencafé’ van Rachel Rowlands is zo’n heerlijk kerstverhaal. Het is knus, gezellig en warm. Dit verhaal wil je lezen tijdens de donkere dagen bij de kerstboom.
Ik ben niet gek op katten en ik vind ze vooral leuk op foto’s en filmpjes en bij andere mensen, maar… in dit verhaal veroverden ze langzaam mijn hart. De katten in het café spelen een geweldige rol en eigenlijk zijn zij de hoofdrolspelers. Hoewel Emmie en Jared ook geweldig zijn. Ze zijn heel menselijk neergezet en er zit meer diepgang achter dan ik in eerste instantie dacht. Ik bleef wel nog met een vraag zitten en daardoor was ik niet helemaal tevreden.
Het verhaal is romantisch en echt feelgood to the max. Het is een beetje een cliché en misschien voorspelbaar, maar ik houd hier zo van! Het is winters en vol kerstsfeer. Ik had een paar heerlijke leesuren!
Recensie-exemplaar. Lees de hele recensie op Veronique's Boekenhoekje: lees hier!