Heerlijke feelgood!

Veronique Janssen 04 februari 2026
‘Knettergek van jou’ van Courtney Walsh heeft een vrolijke cover. De titel vind ik leuk gekozen. Dit is het tweede deel in de serie ‘Roaptrip Romance’. Het eerste deel, ‘Opgescheept met jou‘ kwam uit in 2024 en vond ik heerlijk vermakelijk. In dit tweede deel volg je de vriendin van Lauren uit deel één: Maddie. Ze is heerlijk chaotisch en leeft haar leven. Simon is het andere uiterste. Hij is praktisch ingesteld en georganiseerd. Ik vond juist deze twee tegenpolen heel mooi uitgewerkt,

Ze gaan op roadtrip om met zijn vieren de reis na te doen waarbij Lauren en Will verliefd op elkaar werden. Dit vond ik zo origineel! Je moet er maar op komen. Een bruiloft die eigenlijk onderweg plaatsvindt.

Courtney Walsh heeft een warme stijl en eigenlijk leest elk verhaal heel fijn. Je leert de personages goed kennen. Je kunt het verhaal prima los lezen, maar als je het compleet wil hebben dan zou ik eerst ‘Opgescheept met jou’ lezen en daarna doorgaan met dit verhaal.

Het is gewoon een heel leuk verhaal. Het gaf me dat fijne feelgoodgevoel. Het einde zorgde ervoor dat alles rond is. Ik heb genoten!

Recensie-exemplaar & lees het hele artikel op Veronique's Boekenhoekje: lees hier!

Meer recensies van Veronique Janssen

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.