Gezellig verhaal!

Veronique Janssen 08 december 2025
‘Kerst op de Carolinahoeve’ van Tamara Onos is een leuke feelgood. Het verhaal heeft een origineel plot en als je hem eenmaal doorhebt, is het geniaal bedacht.

Esther is een leuk personage, maar ik voelde niet direct een klik met haar. De andere personages, zoals Linda, vond ik een beetje vlak. Hierdoor kwam het verhaal niet helemaal goed uit de verf. Er is een leuke rol voor verschillende honden en dat vind ik als hondenliefhebber heel leuk. Ze zijn zo leuk!

De Carolinahoeve is een mooie plek. Hij wordt goed beschreven en ik waande me regelmatig op deze mooie hoeve. Ik zou willen dat er in het echt zo’n fijne plek zou bestaan. Het lijkt me heerlijk!

Het kerstgevoel is ruimschoots aanwezig in dit leuke verhaal. De sneeuw maakt het helemaal af! Dit verhaal is weer een heerlijk Tussendoortje van De Verhalenfabriek. (De Tussendoortjes zijn ideale verhalen om te lezen in één middag of avond.) Ik heb genoten!

Recensie-exemplaar. De hele recensie lees je op Veronique's Boekenhoekje: Lees hier!

Meer recensies van Veronique Janssen

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.