Vrolijke feelgood
‘The Rom-Commers’ van Katherine Center is een vrolijke feelgood en de cover vind ik lekker vrolijk. Wanneer je in de boekhandel bent, moet je de achterkant eens bekijken. De bloemen geven het een speels tintje. De flaptekst vond ik wel aan de lange kant.
Het verhaal begint leuk en ik zat direct in het verhaal. Het is een beetje cliché en voorspelbaar. Emma vond ik leuk, maar ze is zo wereldvreemd. Tegelijkertijd is ze heel grappig. Ik heb genoten van haar droge opmerkingen. Charlie vind ik een tof personage. Er zaten meerdere lagen in de personages, maar ik miste de uitwerking. Hierdoor bleven de personages vlak.
Deze feelgood is liefelijk en soms vind ik het een schattig verhaal. Het zit ook boordevol humor en regelmatig moest ik gniffelen om situaties of opmerkingen van Emma.
Katherine Center heeft een fijne stijl. Het leest heel makkelijk. Ik heb genoten van dit leuke verhaal en kijk uit naar meer van deze auteur.
Recensie-exemplaar en je leest het hele artikel op Veronique's Boekenhoekje: lees hier!