Aanrader!

Veronique Janssen 28 november 2025
‘How to Break my Heart’ van Kat T. Masen is een verhaal waarvan de flaptekst me aanspraak. Het is trouwens gewoon de Nederlandse editie, al doet de titel anders vermoeden. Kat T. Masen is bekend van het boek ‘Dark Love’ en dit was een sensatie op o.a. Tiktok, maar ik kende haar nog niet. Het was een aangename kennismaking!

Cinnamon Springs is een klein stadje met leuke inwoners. Eva Woods is een leuk personage. Ze blijft wel een beetje oppervlakkig, maar ik vind haar tof. Aston is een interessant personage en je leert hem op een goede manier kennen. Samen zijn ze het ideale duo om de trouwerij van Maddy te plannen. Misschien is het wel een tikkeltje cliché en voorspelbaar.

Het is een verhaal met wat spicy scènes, maar tegelijkertijd is het ook een heel mooi verhaal en is het schattig en romantisch. Er is veel meer gaande dan je in eerste instantie ziet. Dat vond ik heel tof! Soms was het wel een beetje langdradig.

Kat T. Masen heeft een fijne stijl. Het leest heel makkelijk. Het plot zit goed in elkaar en is tof. De namen in het verhaal van bijvoorbeeld het stadje en de winkels vond ik geweldig gevonden. Het is een liefelijk verhaal over een stadje gecombineerd met wat spice. Ik vond het perfect in balans.

Na ‘How to Break my Heart’ ga ik ook kijken naar de andere verhalen van deze auteur, want volgens mij heeft ze nog veel meer moois geschreven.

Recensie-exemplaar en het hele artikel lees je op Veronique's Boekenhoekje Boekenhoekje: lees hier!

Meer recensies van Veronique Janssen

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.