Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Romantisch, maar niet verrassend

Verliefd en verloren gaat over Gabe Sullivan en Megan Harris. Gabe is brandweerman en redt Megan en haar dochtertje Summer uit hun brandend appartement. Hun relatie komt tot bloei, maar het verleden achtervolgt zowel Gabe als Megan..

In dit verhaal zuigt Bella Andre je helemaal mee. Het is een verhaal vol liefde en romantiek. Dit is het derde deel van de serie, maar is ook goed los te lezen.

De personages zijn niet heel diepgaand en het is misschien niet allemaal goed uitgewerkt. Toch is het een verhaal dat je meeneemt. En misschien is dat wel belangrijker?

Het is een romantisch verhaal met mooie romantische elementen, maar je moet geen diepgaand tafereel verwachten. Toch vier sterren, omdat het verhaal leuk is en je als lezer verliefd wordt op de hoofdrolspelers.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.