Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Unboxing Anderwereld Mystery Box

op 05 april 2018 door

Geïnspireerd door de serie artikelen van de Hebban Readers Club over book subscription boxes besloot ik eens een book box uit te proberen. In maart bestelde ik de Mystery box van Anderwereld. Anderwereld is gespecialiseerd in fantasyboeken en brengt sinds februari ook book boxes uit. De box wordt in de eerste week van de volgende maand bezorgd. Zo wordt de mystery box van maart dus in de eerste week van april verzonden. 

4cdfedb1e51e4d85aa9f1771507dc618.jpg

Vooraf

Zoals de afbeelding laat zien, is het verwachte boek een combinatie van fantasy en historie. Dat spreekt me aan. Daarnaast doet een sterke vrouwelijke hoofdpersoon het ook altijd goed bij mij. Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee welk boek ik zal gaan ontvangen, spannend!

Ik heb nog nooit eerder een book box besteld, dus ik heb geen idee wat ik precies kan verwachten en of ik het leuk ga vinden. Nu is het altijd leuk om verrast te worden en het is leuk dat ik straks een boek krijg dat ik zelf misschien niet zo gauw uitgezocht zou hebben. Ik laat me gewoon verrassen!

Ik heb de box besteld op 7 maart en de box zal pas begin april verzonden worden. Dat is dus nog even geduldig afwachten...

Unboxing!

Het is 4 april en de box is bezorgd. Het is een kleine vierkante doos. Snel even openmaken!

7d2fe239330fa93e88fe999b0921354c.png

94ba2401e29bdd70fce46163805271b5.jpgTussen de schuimstukjes vind ik al snel een aantal leuke cadeautjes. Er zit een leesdagboekje bij, altijd handig! Verder vind ik het boekje Het afscheid met twee korte verhalen, gechreven door Sarah McCoy en Jenna Blum. Van Jenna Blum heb ik Het familieportret in mijn kast staan, ik ben dus ook zeker benieuwd naar dit boekje. Verder vind ik Magiër thee in het pakket met wat paaseitjes. Ik ben een echte theeleut, dus dit is zeker aan mij besteed! Dan nog een mooie boekenlegger, een tekening en confetti. Last but not least, een ticket voor het middeleeuws festival in Doetinchem. Leuk! Daar ga ik zeker heen.

En dan, waar het natuurlijk allemaal om draaide: Het boek! Om de verrassing er nog even in te houden, is dit boek ingepakt. Ik rats het papier er nog net niet af, maar het scheelt niet veel ;)

6ca22f3914ef7c2036195d52d53c4378.jpg

Het is De laatste magiër! Supergaaf! Dit boek stond al op mijn wil-ik-lezen-lijstje, zeker na het mooie oordeel dat dit boek op Hebban kreeg in de Hot or Not. Hier ben ik dus echt heel, heel, heel erg blij mee!  Er zit trouwens ook nog een briefje van de auteur, een bijpassende boekenlegger en een sticker bij.

Al met al een heel geslaagde book box van Anderwereld. Ik ben blij dat ik deze besteld heb en ga zeker nog eens een book box bij Anderwereld bestellen. Maar nu eerst lekker genieten van De laatste magiër.

933bd5458a7bca8c1a0659579d9c6f0b.png

Kosten book box

Prijs:                           25,00 euro
Verzendkosten:    5,85 euro
----------------------------------
Totale prijs:        30,85 euro



Reacties op: Unboxing Anderwereld Mystery Box