Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De macht van K. van Jens Vern

op 07 februari 2020 door

Jens Vern is het pseudoniem van Sander Verheijen (1974). Voor hij Chef Hebban werd, richtte hij de populaire thrillersite Crimezone.nl op en werkte hij als thrillerredacteur en marketingmanager bij verschillende uitgeverijen. Het is niet het eerste boek dat hij schreef: onder zijn eigen naam verscheen in 2017 het goed ontvangen autobiografische debuut Ik kan er nét niet bijover de eerste jaren van zijn tweelingzoons.

Dat De macht van K. een thriller is, komt niet als een verrassing. Als fervent thrillerlezer en ervaren redacteur is Verheijen goed op de hoogte van de noodzakelijke ingrediënten voor een spannend verhaal. Slechts een aantal proeflezers hebben het manuscript al in handen gehad, waaronder auteurs Jeroen Windmeijer en Charles den Tex.

'Precies het soort plot waar ik van hou!' - Charles den Tex

'Echt een ontzettend goed geschreven en spannende thriller. De korte hoofdstukken vanuit wisselend perspectieven houden de vaart er goed in.' - Jeroen Windmeijer

De macht van K.

Als de net afgestudeerde Tim Turner wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington, weet hij niet wat hem overkomt. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.

Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt. Tim is diep onder de indruk van haar, maar Emily blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen?

Leesfragment

Ben jij intussen ook nieuwsgierig geworden naar het boek? Lees alvast een sneak preview van deze spannende thriller.

Lees de eerste bladzijden van De macht van K.Reacties op: De macht van K. van Jens Vern

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jens Vern

Jens Vern

Jens Vern is het pseudoniem van Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen. Zij...