Advertentie

De vijfde brief van Nicola Moriarty

op 15 augustus 2017 door

De naam Moriarty komt je vast bekend voor. Zussen Liane en Jaclyn gingen haar al voor in de bestsellerlijsten. Nu is het de beurt aan de jongste zus, Nicola. Met de roman De vijfde brief hoopt zij ook de wereld te veroveren en wij helpen haar daar graag bij.

De vijfde brief

Al op de middelbare school waren Joni, Deb, Eden en Trina de beste vriendinnen. Ze deelden altijd alles – roddels, verliefdheden, geheimen. Maar sindsdien zijn hun levens elk een eigen richting op gegaan, en zelfs hun jaarlijkse weekje weg met z’n vieren voelt steeds meer als een verplichting.

Dit jaar heeft Joni een plan: eindelijk weer eens écht naar elkaar luisteren. Elk van hen schrijft een brief, met daarin een geheim dat ze nog nooit met elkaar gedeeld hebben. De uitkomst maakt pijnlijk duidelijk dat ze elkaar lang niet zo goed kenden als ze dachten. Dan ontdekt Joni een vijfde brief, een brief waarin een van hen vertelt hoezeer ze een van haar vriendinnen háát om iets wat jaren geleden is gebeurd, en hoe vaak ze op het punt heeft gestaan haar iets aan te doen.

Wie van hen heeft dit geschreven? En wie kan Joni nog vertrouwen?

De vijfde brief verschijnt op 26 september.

Lees hier een sneak previewReacties op: De vijfde brief van Nicola Moriarty

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nicola Moriarty

Nicola Moriarty

Nicola Moriarty is een Australische schrijfster en zusje van bestsellerauteurs L...

Gesponsorde boeken