Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussievraag 2: Jouw eigen politieke stem

op 06 maart 2021 door

In dit onderdeel stelt de leesclubcoördinator een tweede vraag. Omdat we met veel mensen zijn, komen er dus ook veel antwoorden op de discussievragen. Is het je wat te veel, probeer dan niet alles te lezen. Heb je het idee niets meer aan de discussie toe te kunnen voegen? Antwoord dan zelf eerst op de vraag en lees daarna pas antwoorden van antwoorden. Of vraag door en reageer op antwoorden van anderen. Wil je liever alleen de discussie lezen? Dat kan ook, geen probleem! En bedenk altijd: er zijn geen foute antwoorden.

Handig om te weten: gebruik de grijze 'Reageer'-button om op iemand te reageren. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking' als je een nieuwe reactie wilt plaatsen. Zo blijven de reacties mooi bij elkaar.
Vraag 2: Natuurlijk heeft dit boek een politieke ondertoon, maar heb jij als lezer nu de neiging om op 17 anders richting het stemhokje te lopen? Heeft Luyendijk invloed gehad op jouw eigen politieke stem? 
Deze vraag kan je breed interpreteren. Ik ben niet alleen benieuwd of je op een andere partij zou stemmen, maar of je eventueel een partij beter gaat bestuderen voordat je stemt. Of je je in al hun standpunten gaat verdiepen, in plaats van enkel het meest in het oog springende bijvoorbeeld. 


Reacties op: Discussievraag 2: Jouw eigen politieke stem

Meer informatie

Gerelateerd