Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Olde Afgelegen Blokhut

op 02 maart 2020 door

Lees mee met het huiveringwekkende Echo van Thomas Olde Heuvelt 

In maart lezen we gezamenlijk het gruwelijke Echo met een enthousiaste club lezers die dit boek om diverse redenen niet alleen durven te lezen. Omdat het boek enorm dik is en samenlezen dan goed helpt of omdat het te griezelig is en we bij elkaar kunnen schuilen. In deze Blokhut gaan we de bijzonderheden van het verhaal en andere spannende dingen die ons opvallen in ditt boek bespreken. Heb jij dit boek al klaar liggen voor deze bespreking? Las je al eens een boek van Thomas Olde Heuvelt? Vind je dit een boek om te verfilmen of niet te filmen zo slecht? Staat het boek al lang in de kast en kwam je er nog niet aan toe? Dit is je kans!

Waarom zouden we dit boek willen lezen? Het verhaal is ruw en rauw en razend spannend. Ben jij een uitgesproken thriller lezer? Of lees je dit boek omdat Stephen King zijn vorige boek zo bejubelde? Of lees jij mee omdat je denkt dat het een boek is dat het leven in de Zwitserse Alpen beschrijft zoals Cognetti de Iltaliaanse bergen zo mooi uittekent?

Lees en discussieer je mee? Geef het maar aan in de reacties hier onder.
In de afgelopen periode gaven Evy - Hetty - Joke D - Stefanie - Mandy - Laurie en Lieve F aan dat zij dit boek mee wilden lezen. Als het niet gaat lukken is er natuurlijk geen man over boord. Laat het gerust even weten. Maar och, natuurlijk gaat het lukken, anders blijft dat boek maar in de kast staan.



1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png


Discussiepunten die aan bod kunnen komen

  1. Wat vond je van de schrijfstijl/opbouw/structuur?
  2. Hoe beviel het verhaal/de thema’s/motieven?
  3. Welke elementen in dit boek vind je meehelpen aan de opbouw van de spanning?
  4. Wat maakt dit boek voor jou goed/matig/slecht?
  5. Las je ooit een boek dat op de een of andere manier bij dit boek past?

 

We starten met de bespreking als de maand voorbij is (op 1 april). De komende weken kunnen we lekker kletsen over dit boek en elkaar op de hoogte houden over hoe we vorderen in deze roman.

Grijp dat boek uit de kast en begin met lezen! We doen het samen.

In april staat As in tas op het programma en De kinderwet onder voorbehoud. Enkele andere boeken lees ik in kleinere clubjes.

Kijk ook eens bij

Björnstad (link volgt)



Reacties op: De Olde Afgelegen Blokhut

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt

Thomas Baudelet Olde Heuvelt (Nijmegen, 1983) is een Nederlandse auteur. Zijn we...