Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De flirtcursus en de Selfie ramp

op 14 februari 2018 door

Afgelopen maand was er een oproep op FB om het boek De flirtcursus vooruit te lezen. Vaak gaan bij soortgelijke acties de boeken aan mijn neus voorbij, maar deze keer mocht ik meelezen. Maar het mee-lezen had nog wel een staartje, een leuke verrassing voor 14 februari.

Een lekker knalgeel exemplaar met een stoere vw bus op de voorkant lag op de mat en ik kon gaan lezen. Het las lekker vlot en was snel uit, met een goed gevoel het boek dichtgeslagen en mijn recensie  online gezet. Maar toen begon pas de uitdaging.

Bij het boek zat een brief. "Gefeliciteerd met je boek, fijn als je een recensie wilt schrijven na het lezen!"
En de speciale verrassing voor 14 februari was ook vemeld:  "Laten we een foto-flashmob doen, maak een foto van jezelf met het boek en plaats deze 14 februari op Social Media, FB, instagram of Twitter."

Erg leuk, maar HELP, ik ben verschrikkelijk met het maken van selfies, waarschijnlijk ook de reden dat ik ze NOOIT maak. De foto's vind ik nooit mooi, de hoek is altijd net verkeerd, de foute belichting maakt dat ik een kleur heb die nergens op lijkt, enz enz.

Maar wie A zegt moet ook B zeggen, en de selfies zijn gemaakt. Ik kom mijn deel van de afspraak na en zal het online zetten, maar of ik er gelukkiger van word? Ik denk het niet.

#deflirtcursus #lauradekoning

703894fea4923682021bd1b066543de9.jpg



Reacties op: De flirtcursus en de Selfie ramp

Meer informatie

Gerelateerd