Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Groeten uit Griekenland

op 02 augustus 2017 door

Dag lieve lezers,

Het is in de tweede week van mijn vakantie in Griekenland, en hoewel ik niemand jaloers wil maken kan ik het niet laten om een blogje te schrijven terwijl ik voor ons huisje zit met een kopje thee, Ipad en e-reader.

Het is zo rustig hier (we zitten dan ook halverwege een berg, het dorpje is best ver weg), (en het is 9 uur 's morgens, dat maakt ook wel uit), en het uitzicht is adembenemend. 's Avonds een prachtige zonsondergang, en overdag een helderblauwe zee.

Toch hebben we ook al een halve dag noodgedwongen binnen gezeten. Alle regen van een jaar besloot hier maar tegelijk naar beneden te komen, alles stond blank, en alle Grieken stomverbaasd naar buiten kijkend.

Twee weken rust betekent ook twee weken lezen, lui liggend naast het zwembad, of op een strandje. Boeken die ik al maanden of jaren meezeul op mijn ereader worden nu eindelijk eens gelezen. En daarnaast staan er in het huisje ook mog een aantal boeken. Oa Zorba de Griek! Ik heb ze lekker laten staan, anders kom ik nog niet aan mijn eigen stapeltje toe. En wat zo leuk is, ook mijn dochter zit hier te lezen. Het jubileum boek van Twilight nog net voor de vakantie op de kop getikt, en dat is het helemaal.

De wifi werkt gelukkig met regelmaat goed, dus mijn Hebban verslaving hoeft nergens onder te lijden. Ik kan alles volgen. Kortom, ik vermaak me hier wel.

Nog een paar dagen zon, zee en strand, en nog een opgraving op de planning voor we weer in moeten pakken. Het enige wat ik niet zal missen zijn de steekmugjes, ik zit onder de muggenbulten, nou ja, je kan niet alles hebben.

een zonnig vakantie groet uit Pelopenossos!

marieke



Reacties op: Groeten uit Griekenland

Meer informatie

Gerelateerd