Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het vergeten boek van Marieke

op 13 januari 2021 door

Twee dagen geleden schreef ik al over mijn vergeten boek. Ik had niet verwacht dat ik nog een tweede blog zou schrijven, maar ik vond nog een tweede compleet vergeten boek!

c2bd2fd4cd435e94a554a2c013684165.jpg

Dat ik actief ben op Hebban, dat weten de meesten van jullie wel. Bloggen bij Fabulous Feelgood en op mijn eigen spot en op nog wat andere kleine spots, Hebbanrecensies schrijven voor feelgoodboeken en het begeleiden van leesclubs. Maar ik geef ook regelamatig boekentips! 

De boekentipper is een leuke functie op Hebban die deze maand voor heel veel aanvragen zorgde toen de dagopdracht om een boekenbon te winnen: -Vraag een beoekentip aan- was. Een van de aanvragen bezorgde me enige hoofdbrekers, want de drie favoriete titels waren van een en dezelfde schrijver: Adam Armstrong. "Nog nooit van gehoord" zuchte ik, maar dat bleek niet helemaal waar. Ik heb de lezer uiteindelijk drie mooie tips kunnen geven, maar had niet verwacht dat ik op deze manier ook zelf 'getipt' zou worden toen er een boek van deze schrijver opdook tijdens de grote opruiming van een uitpuilende boekenkast.

  • Wat is jouw Vergeten Boek?

De vrouwen van Fossil Nash

  • Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?

In de boekenkast op mijn werk/boekenkamer, toen ik deze eens grondig ging uitzoeken, omdat ik een ander boek zocht (zie blog)

  • Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?

Werkelijk geen idee, volgens mij heb ik dit boek nog nooit eerder in handen gehad (-_-).

  • Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?

Ik kan hier alleen maar naar raden, nu het boek voor me ligt. Het heeft een prachtige cover met een paarse lucht en wilde witte paarden. Alleen daarom zou ik het gekocht kunnen hebben. Maar ook de korte samenvatting is de moeite waard.

  • Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?

Het is in de kast terecht gekomen, op een plek waar ik niet vaak kijk en daar is het het waarschijnlijk heel lang blijven staan. De kast staat grotendeels vol met gelezen boeken. Een ongelezen exemplaar zie je dan snel over het hoofd.

  • Wat denk je nu over je Vergeten Boek?

Goh, interessant, lijkt me een erg mooi verhaal. Nog even wat leestijd zoeken....

  • Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?

Ik zou graag willen, maar ik heb net een ander vergeten boek opengeslagen en ben daarin begonnen. Daarnaast ligt er nog een biebboek dat uit moet en verwacht ik twee recensieboeken en die hebben voorrang. Deze week gaat niet lukken denk ik.

  • Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.

Zal 'm dus niet worden denk ik... misschien lees ik toch stiekem een paar pagina's... dan zal ik het nog laten weten.

  • Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek.

Ik beloof plechtig dat ik na het lezen nog een recensie ga plaatsen, alleen wordt dat niet deze week.

c2bd2fd4cd435e94a554a2c013684165.jpg

Leuk om mee te doen met De week van het vergeten boek. ruimt toch weer een klein beetje op! Doe jij ook mee?



Reacties op: Het vergeten boek van Marieke

Meer informatie

Gerelateerd

Over