Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

ARMENTROUT: Als je hier van houdt, vind je dit ook leuk!

op 26 oktober 2017 door

Yes, het is alweer donderdag in onze speciale Armentrout-week en dat betekent bijna weekend! Heel veel tijd om wat fijne boeken te lezen en dus is het tijd voor wat tips! Deze week delen we vooral onze liefde voor de New Adults van Jennifer L. Armentrout, maar gelukkig voor jou zijn er nog heel veel andere toffe titels die ook gegarandeerd voor uren leesplezier kunnen zorgen! Enjoy!

Door: Marleen

Als je van Wacht op mij houdt, vind je 9 november ook leuk! 

Een van de grote pluspunten aan het eerste deel uit de serie, Wacht op mij, is de relatie tussen Cam en Avery. Ze hebben een heerlijke klik en de romantische spanning tussen hen is gewoon fantastisch om over te lezen (en maakt je stiekem ook een beetje jaloers). Als fan van de boeken van Armentrout moet je zeker ook een keer een boek van Colleen Hoover oppakken, maar in dit geval 9 november. Een van haar beste boeken volgens veel fans. Fallon en Ben zijn eigenlijk een tweede Cam en Avery en ook heerlijk om te volgen in hun reis gedurende 5 jaar! 

Waar gaat 9 november over?

Fallon lijdt nog steeds onder heftige gevolgen van een brand die haar voor het leven heeft getekend. Op de dag dat ze naar New York verhuist, ontmoet ze Ben. Ze brengen de rest van de dag samen door en op het vliegveld spreken ze af elkaar de komende vijf jaar jaarlijks op deze datum en plek te zullen ontmoeten. Maar wat gewoon een leuke afspraak lijkt, zou voor Ben wel eens meer kunnen zijn. Heel veel meer. 

Als je van Ga voor mij houdt, vind je Onverwacht ook leuk!

Rebecca Yarros zal niet helemaal onbekend zijn in dit lijstje, maar kan goed gelinkt worden aan het tweede deel uit de serie. In Ga voor mij spelen Jace en Tess een spelletje, zonder het echt serieus willen laten worden. Ook in Onverwacht, het derde deel in de Flight & Glory-seriehangt er een fijne spanning tussen de hoofdpersonen, maar beide willen ze niet de echte stap zetten naar een relatie. Ook dit boek kun je niet anders dan voor knappe Grayson vallen, net zoals je hart een beetje bij Jase is blijven liggen.

Waar gaat Onverwacht over?

Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog maar één doel: Apachepiloot worden. Ook zijn mooie nieuwe huisgenote Samantha wil niets liever dan een nieuwe start maken. De aantrekkingskracht tussen hen is niet te negeren en langzaam ontstaat er een hechte band. Maar dan ontdekt Samantha iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?

Als je van Blijf bij mij houdt, vind je Sterrenhemel ook leuk! 

Hé, weer een fijn boek van Colleen HooverSterrenhemel (en vervolg Sterrenregen) was een van de eerste boeken die in Nederland van deze auteur verschenen en echte aanraders. In Blijf bij mij hebben de hoofdpersonages behoorlijk wat geheimen voor elkaar en Sky en Dean in Sterrenhemel weten daar ook wel raad mee! 

Waar gaat Sterrenhemel over?

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Als je Val voor mij leuk vindt, houd je ook van Onverminderd!

In Onverminderd, het eerste deel in de Flight & Glory-serie van Rebecca Yarros maakt hoofdpersoon Ember in het begin al vrij veel mee. Net als Roxy heeft ze het niet makkelijk, maar is ijzersterk en vastberaden om er boven op te komen. Tel daar in beide boeken knappe mannen in uniform (zei ik uniform, ja ik zei uniform!) bij op en fans van deel vier zullen ook zeker fan zijn van de boeken van Yarros! 

Waar gaat Onverminderd over?

Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al kwetsbaar is, vindt ze haar vriend Riley in bed met haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten... Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem?

Als je van Kies voor mij houdt, vind je Stilte ook leuk! 

Hoofdpersoon Steph (uit Kies voor mij) verschilt misschien wel veel met hoofdpersoon Bree uit Stilte, maar de mannelijke hoofdpersonen verschillen daar niet zoveel in. Nick is een enorm stil type en praat niet graag en al helemaal niet over zichzelf. Het is niet zo dat hij helemaal niet praat, zoals Archer, maar alsnog twee zwijgzame mannen waar je zeker bij weg kunt dromen! 

Waar gaat Stilte over?

Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken?

Als je van Vertrouw op mij houdt, vind je Stuk van jou ook leuk!

Oké, toegegeven, veel van jullie zullen waarschijnlijk nog niet weten of Vertrouw op mij een nieuwe favoriet wordt, aangezien dit boek nog maar net in de winkel ligt (O, een aanstaande zaterdag lees je onze groepsrecensie hier op de page). Desondanks willen we alsnog wel even een tip geven: lees Stuk van jou van Sophie Jackson! In beide boeken zitten stoere mannen die zeker geen lieverdjes zijn, maar wel een klein hartje blijken te hebben als het gaat om de vrouw van hun leven! *smelt* 

Waar gaat Stuk van jou over? 

Kat Lane was negen jaar oud toen haar vader voor haar ogen werd vermoord. Nu, vijftien jaar later, komt ze haar belofte aan hem na om iets voor de maatschappij te betekenen. Dat doet ze door les te geven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen.

Wesley Carter is een van haar leerlingen. Hij is gevaarlijk, grappig en geheimzinnig. Kat raakt geïntrigeerd. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.

Genoeg boeken om je liefde voor New Adult nog iets te vergroten en om dit weekend fijn door te brengen! Welke boeken heb jij al gelezen? 



Reacties op: ARMENTROUT: Als je hier van houdt, vind je dit ook leuk!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade...

Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridan debuteerde in Nederland met Stilte, waarover boekblogger Lisa van L...

Sophie Jackson

Sophie Jackson

Sophie Jackson is lerares Engels in Chorley in het noordwesten van Engeland. Van...