Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze feelgood toppers verschijnen in augustus

op 31 juli 2017 door

De zomer leent zich bij uitstek om je met een stapel nieuwe feelgoods te installeren op het strand, naast het zwembad of gewoon lekker thuis op de bank. En natuurlijk verschijnen er ook in augustus weer nieuwe feelgood pareltjes, waarvan we er 10 voor jullie op een rijtje hebben gezet.

1. Duet met jouDani Atkins

 Duet met jou is na Versplinterd opnieuw een roman voor de fans van Jojo Moyes en Lucy Dillon.

'Hij is de liefde van háár leven, maar met jou getrouwd'.

Ally en Charlotte waren ooit vrienden, maar dat is verwaterd. Charlotte is getrouwd met David, Ally's eerste en grootste liefde, en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe, en ze voeden samen hun zoon Jake op. Maar dan treffen de twee vrouwen elkaar voor het eerst sinds jaren weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis, waar David en Joe vechten voor hun leven. Een dag lijkt weinig in een mensenleven, maar voor Ally en Charlotte zal het leven in deze 24 uur onherkenbaar veranderen.

2. Wij tweeNicholas Sparks

Opnieuw een prachtige roman van de bestsellerauteur van onder andere The NotebookSafe Haven en The Longest Ride.

Russell Green is pas tweeëndertig, maar hij heeft alles: een fantastische vrouw, een lieve zesjarige dochter, een succesvolle carrière in de reclame en een prachtig huis in Charlotte, North Carolina. Hij leeft een droomleven, waarin zijn huwelijk met de betoverende Vivian centraal staat. Maar deze schitterende buitenkant begint langzaam barstjes te vertonen…

Niemand is verbaasder dan Russell als zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet. Binnen een paar maanden verliest hij zijn baan en de liefde van zijn vrouw en moet hij steeds vaker alleen voor zijn dochter zorgen terwijl hij probeert te wennen aan de nieuwe situatie. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar een nieuw bestaan – een bestaan dat zijn capaciteiten en -emoties hevig op de proef zal stellen.

3. Een nieuwe wereldSarah Lark

Een nieuwe wereld is de nieuwe roman van Sarah Lark. Ze schrijft boeken waar romantiek, geschiedenis en leesplezier hand in hand gaan.

Terwijl de Tweede Wereldoorlog door Europa raast, weten de Poolse zusjes Helena en Luzyna hun land te ontvluchten. Ze horen dat een groep jonge vluchtelingen naar Nieuw-Zeeland mag doorreizen en melden zich aan. Maar dan krijgt slechts één zus een visum...

Aan de andere kant van de wereld komt James McKenzie in opstand tegen zijn ouders: hij wil zich als piloot in Europa inzetten. Maar weet deze jonge waaghals wel waar hij aan begint? Het lot brengt deze drie jonge mensen op elkaars pad - en samen vinden ze hun weg in een onzekere toekomst.

Deze standalone-roman sluit aan bij Sarah Larks immens populaire 'Nieuw-Zeeland'-boeken 'Het land van belofte' 'Het lied van de wolken' 'De roep van het land' 'Het land met de gouden kust' 'De schaduw van de kauri-boom' en 'De dag van de zonnewende'.

4. Liefde met gebruiksaanwijzingAline van Wijnen

Mannen! Werden ze maar geleverd met een handleiding. Of een lieve helpdeskmedewerker. Of íéts. Aline van Wijnen beschrijft in Liefde met gebruiksaanwijzing op hilarische wijze hoe lastig de tweeëndertigjarige Robin het vindt om haar weg te vinden in haar werk, en vooral in de liefde. Want hoe leuk haar vlam Max ook is, hij is ook best wel ingewikkeld. Aline van Wijnen, die na het winnen van de Vriendin-schrijfwedstrijd debuteerde met Halsoverkop, brengt met Liefde met gebruiksaanwijzing opnieuw een heerlijke feelgoodroman.

5. Overal en altijd (Deel 1 van de Onvoorwaardelijk serie) - Jennifer Probst

Het eerste deel van een heerlijke nieuwe serie van bestsellerauteur Jennifer Probst.

Als oudste van drie broers is Caleb Pierce altijd de meest verantwoordelijke geweest. Al op jonge leeftijd werkte hij mee in het succesvolle bouwbedrijf van zijn vader, in de hoop dat hij ooit de leiding zou mogen overnemen. Maar zijn vaders testament doorkruist zijn plannen: hij moet het familiebedrijf delen met zijn twee broers, met wie hij zelden contact heeft.

En er wachten hem nog meer problemen. De veeleisende architecte Morgan huurt Caleb in om haar zelf ontworpen droomhuis te bouwen. Voldoet hij niet aan haar eisen, dan zal ze de naam van de gebroeders Pierce door het slijk halen. Caleb houdt wel van een uitdaging en weet zeker dat hij de klus kan klaren – als hij maar niet zo werd afgeleid door zijn oogverblindende nieuwe klant.

Vanbinnen is Morgan bij lange na niet zo koel als ze eruitziet. Ondanks Calebs voornemen om werk en privé strikt gescheiden te houden, springt er duidelijk een vonk over tussen de twee. Is de ware liefde voor hen weggelegd?

6. Tussen zussenCathy Kelly

Een warme roman over de liefde voor je familie en de band tussen zusjes.

Cassie doet al haar hele leven alles perfect: zorgen voor de kinderen, haar man alle aandacht geven, de plichtsgetrouwe schoondochter zijn. Maar nu is ze zo moe dat ze ‘de vijf in de klok’ steeds vroeger op de dag laat aanbreken…

Haar zus Coco daarentegen geniet met volle teugen van haar vrijheid. Mannen maken de dingen alleen maar gecompliceerd, vindt ze. Tot ze iemand uit het verleden tegen het lijf loopt, met alle verwarring van dien…

Pearl, de oma van Cassie en Coco, die voor hen heeft gezorgd sinds hun moeder hen in de steek liet toen ze nog heel klein waren, probeert de zusjes te helpen waar ze maar kan, maar ze wordt zelf geplaagd door twijfel over een beslissing die ze jaren geleden nam. Kunnen deze drie zo heel verschillende vrouwen de pijn van het verleden overwinnen en weer openstaan voor nieuwe liefdes?

7. Ansichtkaarten uit GriekenlandVictoria Hislop

Victoria Hislop weet als geen ander de warme sfeer van Griekenland op te roepen.

Week na week ontvangt Ellie ansichtkaarten, gericht aan iemand die ze niet kent. Er staat geen afzender op en ze zijn slechts ondertekend met een initiaal: A. Met hun wolkeloze hemels, azuurblauwe zeeën en verleidelijke plaatjes van Griekenland geven de kaarten Ellies leven kleur. Ze is dan ook zeer teleurgesteld als de kaarten na zes maanden van de ene op de andere dag niet meer komen. Maar de collage die ze ervan heeft gemaakt aan de muur van haar flat blijft haar intrigeren. Ze besluit dat ze Griekenland met eigen ogen moet zien.

Op de ochtend dat Ellie naar Athene zal vertrekken, wordt er een oud dagboek bezorgd. Ellie begint meteen te lezen en ontdekt zo het ontroerende, verrassende en soms dramatische levensverhaal van A, een man op een persoonlijke odyssee door Griekenland. De stem van de geheimzinnige A maakt een lang onderdrukt verlangen in Ellie los; het is tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en op zoek te gaan naar een voller, rijker leven.

8. Een weekend aan zeeElin Hilderbrand

Een heerlijk nieuw boek van de ongekroonde koningin van de zomerroman.

Laurel, Belinda en Scarlett hebben twee dingen gemeen: hun liefde voor Deacon Thorpe, de man met wie ze alle drie getrouwd zijn geweest – en hun haat voor elkaar. De drie hadden ook niet verschillender kunnen zijn: Laurel is Deacons eerste liefde en een schoonheid met een warm hart; Belinda is een Hollywood-diva van het zuiverste water en Scarlett is een zuidelijke schone uit een miljonairsfamilie. De fragiele vrede die deze vrouwen jaren geleden hebben -gesloten kan alleen standhouden als ze niet bij elkaar in de buurt komen.

Maar dan overlijdt Deacon plotseling en zijn laatste wens is dat zijn verschillende gezinnen op Nantucket bijeenkomen om afscheid te nemen. Een weekend lang zijn de beschuldigingen, leugens, drama’s en tranen niet van de lucht. Kunnen de drie vrouwen hun meningsverschillen lang genoeg opzijzetten om het glas te heffen op Deacon en een nieuwe toekomst tegemoet te gaan?

9. Een nieuw beginThea Zoeteman-Meulstee

In Nieuw begin van Thea Zoeteman-Meulstee woont Simone samen met haar beste vriendin Bianca tegenover het ziekenhuis waar ze werkt. Ze probeert haar moeilijke jeugd te verwerken, maar het verleden laat haar echter niet met rust: haar broer Ruben doet zijn uiterste best het contact te herstellen. Simone zit hier niet echt op te wachten, maar dan raakt ze opnieuw in de problemen en komt Rubens hulp als een geschenk uit de hemel.

Nieuw begin is een optimistisch boek vol hoop en liefde, dat laat zien dat iedereen een tweede kans gegund is. 

De boeken van Thea Zoeteman-Meulstee gaan over herkenbare thema's zoals vergeving, zelfaanvaarding en Gods liefde en Zijn leiding in het leven. 

10. De bloementuinCristina Caboni

Als Iris Donati in Londen haar evenbeeld tegen het lijf loopt, wordt haar wereld op zijn kop gezet. Deze vrouw, Viola, moet haar verloren tweelingzus zijn.

Twintig jaar lang werden de zussen van elkaar gescheiden. Op zoek naar hun wortels beginnen ze samen aan een zoektocht die hen naar hun geboorteplek leidt: een huis in Toscane met een betoverende tuin vol exotische bloemen. Voor het eerst in hun leven voelen de zussen zich thuis en volledig begrepen.

Maar niet alles is wat het lijkt. De villa verbergt een groot geheim. Kunnen Iris en Viola het mysterie van hun verborgen verleden ontrafelen? En wat gaat er schuil in het hart van de tuin? 



Reacties op: Deze feelgood toppers verschijnen in augustus

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks (Omaha, Nebraska, 1965) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Hij...

Sarah Lark

Sarah Lark

Sarah Lark (pseudoniem van Christiane Gohl - 1958) boekte internationaal groot s...

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen won de schrijfwedstrijd van uitgeverij Zomer & Keuning en h...

Jennifer Probst

Jennifer Probst

Jennifer Probst is een Amerikaanse schrijfster van romantische en erotische best...

Cathy Kelly

Cathy Kelly

Kelly groeide op in Dublin en werkte lange tijd als journalist voor een Ierse kr...