Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

MeiMannenMaand: Beschuitje eten?

op 05 mei 2017 door

Mei is #MeiMannenMaand op We Love Feelgood. De hele maand staat in het teken van mannen in het feelgoodgenre. Er staat een grote buddyread met een mannelijke auteur op de planning, verschillende lijstjes zullen de revue passeren en ook kun je deze maand nog een interview met een mannelijke auteur lezen! We eindigen deze week met een lijstje met fictieve mannen waarmee wij wel een beschuitje willen eten. Beter kun je je weekend niet beginnen, toch? 

Door: Marleen

De man met wie iedereen wel een beschuitje (nou ja, cupcakes dan ;)) wil eten is natuurlijk Cam (oftewel Cameron) uit Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout. Iedereen die het boek heeft gelezen zal het waarschijnlijk wel met mij eens zijn en voor de mensen die deze fijne NA nog niet hebben gelezen: LEES DIT BOEK. Overigens wel op eigen risico want je wordt geheid verliefd op Cam! <3 Om nog eventjes verder in de sferen van deze serie van Jennifer L. Armentrout te blijven: de overige heren uit de serie zijn ook niet verkeerd voor een ontbijtje op bed en vooral Nick mag bij mij wel een beschuitje komen brengen. ;) 

Ben je meer een type voor een man met humor en die zeker niet op zijn mondje is gevallen? Dan moet je er voor zorgen dat Drew Evans uit Gebonden van Emma Chase een keertje bij je op de stoep staat. Wat een fantastische man is dat! Hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en tijdens het ontbijt kun je ook zeker wat van hem leren. Wanneer komt hij bij mij? 

Vorige week kon je al een buddy read lezen met het nieuwe boek van Marina Folkers Zoektocht terug en in dit lijstje mag de knappe Max natuurlijk niet ontbreken! Max is een knappe acteur met een klein hartje, waarbij je tijdens het lezen zeker een beetje jaloers wordt op Caitlin (zij ontbijt namelijk wel met hem ;)). Marina weet sowieso wel hoe je een fijne man moet neerpennen, want Sean uit Faye & Sean, a love story mag ook zeker een keertje bij mij aankloppen! 

Het NA-genre, feelgood op den top, staat bol met knappe en heerlijke mannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Owen Gentry uit Oprecht (zeker na de televisieserie, *zwijmel*), Miles uit Onvoorwaardelijk of van Grayson uit Onverwacht? Alledrie mannen met een duister randje, maar die je wel compleet je beschuitje zullen laten vergeten als ze voor je staan. Ach, eten kan altijd nog ;) 

Van knappe mannen waarmee je wel een beschuitje zou willen eten heb je natuurlijk nooit genoeg, dus mocht dierenarts William uit Enkeltje Ierland nog een plekje in zijn agenda hebben, dan zou ik geen nee zeggen! Ik hoop wel dat hij eerst even gaat douchen, want die overdreven dierengeur zal mijn honger misschien een beetje verpesten. 

Ben je meer een type voor muziek in de ochtend? De mannen van Jackie van Laren zullen zeker voor wat geluid zorgen bij je beschuitje. Zo mag Q uit Zin, Lief en Ziel zeker eens voor de deur staan en Rory uit Vallen (en in juni verschijnt het vervolg, Opstaan) zal ik ook zeker niet wegsturen! ;) 

Genoeg mannen (en boeken) waarbij je dit weekend eventjes kunt wegdromen! Met wie zou jij graag een beschuitje willen eten? 



Reacties op: MeiMannenMaand: Beschuitje eten?

Meer informatie

Gerelateerd