Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buddy lezen - Zoektocht terug van Marina Folkers

op 29 april 2017 door

Voor de Buddyread lazen Nathalie en Renate: Zoektocht Terug van Marina Folkers.

Korte samenvatting:
Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan - filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.
Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

Nathalie
Dat is leuk thuiskomen van vakantie, een pakketje met het boek Zoektocht terug van Marina Folkers. Het boek lonkte om meteen te gaan lezen. En het begin leest lekker vlot en ik word gelijk al nieuwsgierig gemaakt waar Caitlin Max van kent. En wat is er tussen die twee gebeurt? Ook leuk dat het begin zich in Londen afspeelt, ik ben er twee jaar geleden voor het laatst geweest en dat schept ook wel een eigen beeld erbij. Wat vind jij van het begin?

Renate
Pakketjes zijn altijd leuke post, zeker als je van vakantie terugkomt.
Het boek leest zeker lekker vlot, ook ik was erg benieuwd waar Caitlin Max van kent, maar na een tijdje wordt er wel wat meer duidelijk maar ik ben er nog niet echter.
Wat vind jij van de relatie tussen Stephan en Caitlin, of wat vind je van Stephan?

Leuke stad he Londen, maakt het herkenbaarder als je er bent geweest.
Had jij al eerder een boek van Marina folkers gelezen?

Nathalie
Dit is mijn kennismaking met haar boeken, maar het bevalt me goed. Boek leest nog steeds lekker, er zit wel iets vertraging in.
De geschiedenis hoe Caitlin Max eerder heeft ontmoet had van mij iets eerder goed uitgeschreven mogen worden. Nu weet je eigenlijk al wat er is gebeurd en de vaart raakt er een beetje uit als het verteld wordt.
Aangezien voornamelijk via Caitlin over Stephan wordt verteld weet ik maar 1 kant van hun relatie. Maar af en toe wil ik Caitlin door elkaar schudden. Vergeet die gast, hij is je niet waard! Hopelijk realiseert ze zich dat op tijd.
Wat vind jij van Max? Ik vind hem sympathiek en aardig.

Renate
Grappig dat jij vindt dat het eerder beter uitgeschreven had mogen worden, ik bleef juist lezen omdat ik wilde weten hoe ze elkaar vroeger hadden ontmoet.
Caitlin door elkaar schudden is echt een goed idee, ik snap niet dat ze bij Stephan blijft hangen.
Max is zo leuk, hij is aardig en symphatiek, doet zijn best om haar op te vrolijken.
Wat vind jij van de schrijfstijl?
Zelf vind ik dat er mooie zinnen in zitten, maar ook dat het vlot weg leest. Ik had het boek ook heel snel uit, bleef maar lezen.

Nathalie
Ik heb het boek inmiddels uit en wat een lekker Feelgoodboek is het. Het leest lekker vlot met die korte hoofdstukken. En fijn om alles vanuit twee perspectieven te lezen.
Ik vond het halverwege iets vertragen, maar dat stoorde niet. Even rust in het verhaal. Naar het einde toe komt de vaart er weer in.
En ik wil meer lezen van Marina Folkers, ik ben dan ook heel benieuwd geworden naar haar debuut Faye en Sean, a love story.

Renate:
Heerlijk boek vond ik het, maar moet zeggen dat als ik een boek de hele tijd met mij mee sleep, als ik naar werk ga of naar mijn ouders dan zegt dat altijd al dat ik het fijn boek vind, was ook zo uit, wat best jammer was.
Haar debuut heb ik al een tijdje geleden gelezen omdat Diana die aanraadde, vond ik ook een erg mooi boek, moet je zeker gaan lezen hoor!
Zelf ga ik Marina Folkers zeker in de gaten houden, de 2 boeken die ik van haar las, smaken echt naar mee.
De personages kun je ook echt een soort van klik mee hebben dat vind ik gewoon echt heel leuk, je wil toch weten hoe het afloopt met Caitlin, Max en de rest van de personages.

Zie ook onze recensies: recensie Nathalie & recensie Renate .

Wij mochten Marina Folkers interviewen. Nieuwsgierig naar ons interview? Morgen zal deze op onze Spot online komen.Reacties op: Buddy lezen - Zoektocht terug van Marina Folkers

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Marina Folkers

Marina Folkers

Marina Folkers is bekend van haar feelgoodromans met een rauw randje. Eerder ver...