Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buddyread: Royal Passion van Geneva Lee

op 10 maart 2018 door

Al regelmatig komen hier verschillende artikelen online rondom erotische romans. Een aantal van ons leest deze boeken met heel veel plezier en een buddy read rondom een erotische titel kan natuurlijk niet uitblijven. Sanne en Marleen lazen samen Royal passion, een eerste deel in een nieuwe erotische serie bij Boekerij. Vandaag lees je wat deze dames er van vinden. 

Waar gaat Royal Passion over? 

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

Marleen: Ha, Sanne, wat gezellig! Hebben wij eigenlijk al eerder een buddy gedaan? Ik kan het me niet herinneren! Ben je ondertussen al begonnen in het boek? We hebben er wel eventjes op moeten wachten, hè? 

Sanne: Je hebt me al meer dan eens een goed boek getipt, maar een buddy hebben we samen nog nooit gedaan volgens mij! We houden van dezelfde boeken, ik ben benieuwd of Royal Passion ons allebei zal bevallen. Maanden geleden zagen we al dat dit boek zou verschijnen en het duurde en het duurde voordat hij op de mat viel, maar dan is het eindelijk zover! Ik ben gelijk aan het lezen geslagen.
In het begin lag het een beetje in het midden in welke tijdsperiode het zich afspeelde. Ergens hoopte ik dat het een erotische historische roman zou zijn. Welke verwachtingen had jij?

Marleen: Wel heel gezellig hoor, samen een boek lezen! O, wat grappig! Ik had juist helemaal niet de verwachtingen dat het historisch zou zijn! Ik had helemaal een hedendaags verhaal in mijn hoofd mét heel wat steamy scènes natuurlijk! Ik hoopte eigenlijk op een hele fijne erotische serie met toffe personages en een goed opgebouwd verhaal. Zulke boeken en series zijn er al wel, maar er verschijnen af en toe ook best wel hele tegenvallers. Ik denk dat Geneva Lee wel een aanrader heeft geschreven, wat jij? 

Sanne: Ja, hij is zeker de moeite van het lezen waard. Ik heb trouwens één fout gemaakt tijdens het lezen. De mannelijke hoofdpersonage heet Alexander en is lid van de koninklijke familie. Heel even heb ik gedacht aan onze Alexander. Prins Willem Alexander... Niet per se het beeld dat ik voor me heb bij een sexy man, haha!

Marleen: Oeh, nee, dat is absoluut geen sexy man, haha! Maar in de flaptekst staat zelfs dat het de kroonprins van Engeland is! ;) Wat me wel heel erg opviel is dat het boek heel veel elementen van andere erotische series bevat. Ik vond het niet heel erg storend, maar het viel wel op. Ik denk dat de auteur hier best wat originelere punten had kunnen verwerken en het zo een stuk minder bekend had kunnen laten overkomen. 

Sanne: Ja dat ben ik helemaal met je eens. Ook ik herkende een aantal dingen uit andere boeken. En ondanks dat het een relatief dik boek is met 400+ bladzijden, vond ik dat de opbouw van sommige stukken erg kort was. Zo ontmoeten ze elkaar bijvoorbeeld al heel snel en wordt er niet heel lang doekjes omheen gewonden of achter elkaar aangelopen. Desondanks ben ik erg benieuwd naar hoe dit gaat aflopen.

Marleen: Ik vond juist dat heel erg sterk. Bij veel boeken wordt er veel te lang heen en weer gegaan, terwijl je al van verre ziet aankomen wat er gaat gebeuren. Dit vond ik bij Royal passion wel sterk! Wat ik overigens ook heel erg leuk vond, was het hele royal gebeuren! Dat de ongelofelijk knappe en sexy vent blauw bloed heeft vond ik echt een leuke invalshoek. Ook hoe die hotemetoten die zich allemaal heel belangrijk voelen met elkaar omgaan, fantastisch om te lezen! 

Sanne: Ja dat maakt het boek wel uniek! Toch kwam het niet altijd heel sterk op mij over. Ik denk dat een echte kroonprins veel meer beveiliging zou hebben en bijvoorbeeld niet zo over straat kan lopen op weg naar een restaurantje. Maar dit eerste deel smaakt zeker naar meer en kan niet wachten tot in mei het tweede deel verschijnt!

Marleen: Ja, daar heb je wel gelijk in. Heel geloofwaardig was het allemaal niet, maar alsnog was het een hele fijne read die ik met veel plezier heb gelezen. Is het al mei? ;) 

Zoals je kunt lezen hebben Sanne en Marleen genoten, maar wel met een paar kanttekeningen. Als fans van erotische fictie zijn ze in ieder geval niet teleurgesteld en kijken ze uit naar deel 2! 

Lees jij graag erotische romans of series? 



Reacties op: Buddyread: Royal Passion van Geneva Lee

Meer informatie

Gerelateerd

Over