Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De nieuwe boeken van juni!

op 04 juni 2018 door

In de maand mei hebben we heel wat heerlijke zonnige leesdagen gehad terwijl de zomer nog niet eens is begonnen! Hopelijk wordt juni net zo mooi. Aan de boeken kan het in ieder geval niet liggen, want ook deze maand verschijnen er weer mooie titels waar we erg naar uitkijken. Kijk je mee naar een greep uit het aanbod van de nieuw te verschijnen boeken?  

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

5acd9d439cb62929fea50693065d05d3.jpgP.S. uit Parijs - Marc Levy (12 juni)

De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie: Mia is haar man ontvlucht, een filmster die steeds affaires heeft. En Paul probeert via een los-vastverhouding met zijn vertaalster erachter te komen waarom hij, tot zijn frustratie, alleen beroemd is in Zuid-Korea. 
Deze twee expats vinden elkaar in het romantische Montmartre en besluiten vrienden te worden. Alleen vrienden. Maar in de meest romantische stad ter wereld moet je dan stevig in je schoenen staan.

1bf4b967b5af5e18105d18fd7cdc7db3.jpgHet verhaal van Alice Hart - Holly Ringland (7 juni)

Alice Hart is opgegroeid tussen de bloemen op de kwekerij van haar grootmoeder. Bij een vreselijke brand verloor ze haar beide ouders. Met het vuur verdween ook het geweld uit haar leven. Terwijl Alice opgroeit, ontdekt ze dat haar grootmoeder de ware geschiedenis van haar familie al die jaren geheim heeft gehouden. Kapot van dit verraad vlucht Alice ver weg van de boerderij. 

In een schitterend natuurpark in Australië bouwt ze een nieuw leven op. Ze wordt verliefd en denkt eindelijk haar rust te hebben gevonden. Tot zich twee vrouwen melden met een ongelofelijk bericht en het verleden haar met grote stappen inhaalt.

a9e17ed84993616b4c34409d488aa50e.jpgWeerzien in Italië - Eva de Wit (12 juni)

Na twee zomers in Frankrijk neemt Eva de Wit haar lezeressen mee naar Italië met Weerzien in Italië. Die reis maakt ze aan de hand van de twee zussen Dani en Lucia, die in hun familiegeschiedenis duiken. Eva de Wit ontrafelt langzamerhand het geheim van hun moeder, met veel gevoel voor humor en sfeer. En dat er sfeer is, is evident. Het is tenslotte Italië!

Weerzien in Italië is een heerlijke opvolger van Een huis in Frankrijk en Een zomer in Frankrijk.

1ebc47b8ed44653b4509f9e6cf9d2d4f.jpgTweede kans - Simone Foekens (19 juni)

Tweede kans gaat over de jonge Roos-Marijn, die niet zomaar een tweede kans krijgt maar ineens wel drie tweede kansen. Op de liefde welteverstaan. Voor ze goed en wel toe is aan een nieuwe relatie, komen er verschillende mannen op haar pad. Allemaal hebben ze wel iets. En dan wil ineens haar ex haar ook nog terug. 

cd4846ab574431e0dce0cc65027a47da.jpgLieve vrede - Ria van der Ven-Rijken (19 juni)

De roman Lieve vrede gaat over twee zussen die totaal verschillende levens leiden. In plaats van gelukkig te zijn met wat ze zelf hebben, streven ze na wat ze niet hebben. Ze staan er niet bij stil hoe het komt dat hun levens eruitzien zoals ze eruitzien; dat er misschien een goede reden is waarom dingen 'zo zijn gelopen'.

09aa74e1bef33454cb26076f987e0553.jpgEen portret van Emily Price - Katherine Reay (12 juni)

Een portret van Emily Price is het perfecte vakantieleesvoer: een vrolijke feelgood roman die zich afspeelt in het zonnige Toscane.

Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het Italiaanse familierestaurant van haar nieuwe liefde Ben: Emily stort zich er met liefde op. Maar dan vraagt Ben haar ten huwelijk en vertrekt ze met hem naar Italië. Daar komt ze oog in oog te staan met haar kersverse schoonfamilie, bij wie zaken spelen die zich niet zo makkelijk laten repareren...

bd28098e2cc6b6cc34f2d3c56f60cf85.jpgMijn zoete wraak - Jane Fallon (19 juni)

Met Mijn zoete wraak is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit!

Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd acteur is ziet hij haar niet meer staan. Andere vrouwen daarentegen ziet hij maar al te graag.

Paula heeft een plan. Ze zorgt dat Robert weer hopeloos verliefd op haar wordt, dat hij beseft hoeveel hij aan haar te danken heeft, en wat er op het spel staat. Pas daarna zal zij hem aan de kant zetten.
Want wraak is zoet. Toch?

a11f1b256965aa9865c8f9ae5f5e3336.jpgBelofte van liefde - Susan Anne Mason (12 juni)

Belofte van liefde is het derde deel over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary, maar kan ook los gelezen worden.

Wanneer haar moeder een beroerte krijgt, pauzeert Deirde O'Leary haar studie geneeskunde om voor haar te kunnen zorgen. Ze roept de hulp in van de knappe dokter Matthew Clayborne. Maar Matthew heeft andere prioriteiten: als weduwnaar is hij als enige verantwoordelijk voor de zwakke gezondheid van zijn dochtertje Phoebe. Maar als Matthew en Phoebe op het landgoed van de O'Leary's komen logeren, blijkt het leven een verrassing voor hen in petto te hebben...

5ad8898bd0ffcc0daef7bd9e0a83116f.jpgZeven perfecte dagen - Rosie Walsh (5 juni)

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

e88667f8c9aec5825faef9f12181787b.jpgOnvoorwaardelijke overgave (Yoga Girl 4) - Audrey Carlan (18 juni)

Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van te maken. Maar net als ze alles weer een beetje op de rails lijkt te hebben, duikt haar ex op en bedreigt hen beiden op een niet mis te verstane manier. Ze heeft dan ook wel even iets anders aan haar hoofd dan avontuurtjes, al heeft de kortstondige relatie met Clayton Hart haar meer gedaan dan ze had gedacht.

Clayton is een sterke man, zowel fysiek als mentaal. Met een verleden als dat van hem zou een ander allang zijn ingestort. Maar hij beschermt zijn hart tegen nog meer pijn. Als hij Monet weer ontmoet, kan hij niet ontkennen dat de vonk tussen hen nog steeds overspringt. Maar meer nog dan liefde heeft ze bescherming en loyaliteit nodig. Is Clayton wel in staat haar dat te geven.

7ee03b1dd3b0c3af2857d7630ec2dfb2.jpgEen heel bijzonder meisje - Catherine Cookson (12 juni)

Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft. Het kapotte voertuig blijkt van een beeldschone jonge vrouw te zijn, en Peter Puddleton, de eigenaar van de plaatselijke garage die zijn hulp aanbiedt, voelt zich meteen erg tot haar aangetrokken.

Dat is het begin van een reeks bijzondere, bij tijden hilarische verwikkelingen. De vreemdelinge, Leo, blijkt op de vlucht te zijn voor een tragisch verleden, maar is niet van plan daar iemand deelgenoot van te maken; Peters liefde voor Leo zorgt voor de nodige jaloezie onder de vrouwen van het dorp, die zelf een oogje op hem hebben; en Peters jongere broertjes, een onstuitbare tweeling, maken de chaos graag compleet.

256184de42b17b1a328f1f612dc40e34.jpgDe verloren brief - Cristina Caboni (22 juni)

Sofia probeert te ontsnappen aan het dagelijkse verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt al gauw Sofia's passie voor het restaureren van boeken. Hij geeft haar een antiek boek om aan te werken. Daarin vindt Sofia een handgeschreven pagina: het is een brief van Clarice, een bedreven boekbinder uit de achttiende eeuw.

Als vrouw mocht Clarice haar vak niet uitoefenen, maar ze streed voor haar dromen, haar onafhankelijkheid en haar lot. Er moeten nog twee andere brieven van Clarice zijn en Sofia is vastbesloten die te vinden. Ze roept de hulp in van grafoloog Tomasso Leoni. Samen volgen ze de aanwijzingen: pagina voor pagina en plek na plek - van Londen, Wenen naar Rome. Langzaamaan groeien Tomasso en Sofia naar elkaar toe, maar Sofia's verdriet is nog groot. Alleen Clarice' verhaal kan Sofia de hoop weer teruggeven die ze verloren heeft...

45694493e2537bd2ebccbd2c361be7f2.jpgLiefde van je leven - N.I. Monteny (5 juni)

Wanneer Liesl een fortuin wint met Euromillions, maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt.

Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de (te?) jonge maar aantrekkelijke telg uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan dat kan. Geerts dochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan haar hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken. Niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

1d361099c057649a540137d8629b5883.jpgBuitenspel gezet - Kyra Rutgers (12 juni)

Olivia verhuist met haar man en trainer/coach Jay mee naar Cyprus. Buitenspel gezet is een lekker boek voor aan het zwembad voor iedereen die wil meebeleven hoe de Sylvies en Sabia’s van deze wereld zich bewegen, waarbij de alledaagse relatieproblemen en vrouwelijke onzekerheden het tegelijkertijd herkenbaar maken voor veel lezeressen. 

En zit er wat voor je bij? Vast wel! Welke boeken gaan op jouw lijstje?



Reacties op: De nieuwe boeken van juni!

Meer informatie

Gerelateerd