Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De nieuwe boeken van september!

op 02 september 2018 door

Nu september weer van start is gegaan is het gelijk tijd om te kijken welke boeken er deze maand verschijnen. Hopelijk hebben we deze maand nog een heerlijke nazomer, maar anders zitten er vast mooie boeken tussen om met een bakkie thee, dekentje en iets lekkers heerlijk op de bank te gaan lezen. Ook deze maand kan onze verlanglijst weer flink aangevuld worden.

(door Renate)
87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg


                                  5aaf523c757f01.76865430.jpg 5aaf5294e15af7.27029628.jpg5aaf52956ccc90.40839066.jpg

Vlucht naar het eiland
- Margreet Maljers (11 september)
Nadat Andra verlaten is door haar man, pakt ze haar spullen en vertrekt naar het eiland Wieringen. Daar ontmoet ze Rogier, die al enige tijd weduwnaar is. Hij vindt haar aantrekkelijk en dat helpt haar heel erg om zich gezien en gerespecteerd te voelen. Margreet Maljers schrijft in 'Vlucht naar het eiland' op een prachtige manier op hoe een vrouw kan opbloeien in een goede relatie

Bakkersliefde - Gerda van Wageningen (11 september)
Dit eerste deel van een nieuwe trilogie historische gaat over de bijzondere band tussen een moeder, Marie, en haar zoon Jan. Ze heeft er alles voor over zijn droom te laten uitkomen om bakker te worden.

Het land van de zon - Machteld Kruijssen (11 september)
Sarah Banne leefde in het begin van de negentiende eeuw in Engeland, waar ze onder grote druk stond van haar familie om te trouwen. Maar het idee van een saai, voorspelbaar leven zag ze niet zitten. Sarah ontmoet circusartiest Giovanni Batista Belzoni, die haar hart sneller doet kloppen. Deze grootse liefde voert haar mee naar Egypte, waar Sarah op haar manier een land ontdekt dat voor Europa op dat moment nog een mysterie is.

                                  5aaf52963c9367.70394776.jpg5ab0a4cde84ee5.49295052.jpg 5ab0a4d3ab11a8.21319599.jpg

Rondom Amber - Olga van der Meer (18 september)
Rondom Amber gaat over een stel, Marvin en Ymke, dat al uit elkaar is als Ymke zwanger wordt. Hun dochtertje Amber wordt de spil waarom alles draait in hun leven, want ze besluiten de opvoeding helemaal samen te doen. Dat lijkt mooi, totdat Ymke een relatie krijgt met een andere man. Die vindt het moeilijk dat Amber en dus ook Marvin voor alles gaan.

Olifanten meisje - Ellen Marie Wiseman (11 september)
Op een zomeravond in 1931 mag de tienjarige Lily Blackwood voor het eerst naar buiten. Haar moeder neemt haar mee naar het circus. Maar wat Lily niet weet, is dat ze nooit meer thuis zal komen. Meer dan twintig jaar later erft de jonge Julia Blackwood het huis van haar ouders. Voor het eerst komt ze op de zolder, waar ze mysterieuze foto's aantreft van een albino circusmeisje. Ze begint te vermoeden dat haar ouders een donker geheim hadden.

Eiland in de wolken - Tamara McKinley (4 september)
Australië, 1905. Christy is 65 en besluit dat het tijd is om af te rekenen met spoken uit haar verleden. Daarom reist ze, samen met haar dochter Anne en kleindochter Kathryn, terug naar het Schotse eiland Skye, waar ze is opgegroeid. De gebeurtenissen van die tijd echoën nog altijd na in haar leven en in dat van haar familie. Christy hoopt met deze reis een pijnlijk hoofdstuk af te kunnen sluiten. Maar is het verleden ooit echt voorbij?


                                  5b2c8798dbe5a0.70037028.jpg5ab0a4466149c1.66631418.jpg5ab49a1d5c9de7.85577908.jpg

Leven voor de liefde - Nicholas Sparks (17 september)
Hope Anderson staat op een kruispunt in haar leven: haar relatie is op een dood spoor terechtgekomen en haar vader blijkt te lijden aan de vernietigende ziekte ALS. Om tot rust te komen en alles op een rijtje te kunnen zetten, trekt ze zich voor een tijdje terug in het familiehuis in Sunset Beach.

Daar ontmoet ze Tru Walls, een man die sinds de traumatische dood van zijn moeder in het reine probeert te komen met zijn familieverleden en moet zien te achterhalen wie en waar zijn vader is. Hope en Tru voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar staan al snel voor een onmogelijke, hartverscheurende keuze: die tussen hun familie en hun persoonlijke geluk

Thuishaven - Jody Hedlund (11 september) 
Abbie woont in de vuurtoren van Rose Island met haar opa, de vuurtorenwachter. Maar wanneer hij steeds vergeetachtiger wordt, is het nog maar zeer de vraag of ze bij hun geliefde vuurtoren kunnen blijven wonen. De oplossing komt in de vorm van een aangespoelde drenkeling. Hij lijkt te geloven dat Abbie zijn vrouw is, en zij laat hem in die waan. Maar hoelang kan ze die leugen volhouden?

Thuishaven is het vijfde en laatste deel van Jody Hedlunds serie romans rond vuurtoren. 

Zomerhuis aan het meer - Robyn Carr (4 september)
Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen van de familie de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar valt.
Wanneer Charley en Meg jaren later allebei worden geconfronteerd met een grote crisis in hun leven, besluiten de zussen dat ze de familie koste wat het kost weer bij elkaar willen brengen. En dat kan alleen als iedereen terugkeert naar het zomerhuis aan het meer om de waarheid onder ogen te zien. Hetzelfde huis waar hun moeder nooit meer een stap heeft gezet.


                                   5ab346d75912c3.73773458.jpg5ab4991e3cd022.53472712.jpg5b20a683db6f23.69621178.jpg5ab498d1ca5442.05072439.jpg

Een tweede kans - Jennifer L. Armentrout (18 september)
Er gebeuren vreemde dingen in Sasha's leven. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert. Ze hoort geregeld geritsel. Ze ontvangt bedreigingen. Ze krijgt een ringvinger in een doosje bezorgd. Alle reden om heel hard weg te rennen, maar ze heeft een nóg grotere reden om te blijven: Cole. In deze heerlijke romantische thriller verweeft Jennifer L. Armentrout een horrorverhaal op subtiele wijze met een liefdesverhaal. The Washington Post verkoos Een tweede kans tot een van de vijf beste romantische boeken van 2017!

De rozentuin - Corina Bomann (10 september)
Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de verantwoordelijkheid voor haar moeder opeens zwaar op Alexa’s schouders te rusten.
Op zoek naar Cornelia’s papieren stuit Alexa op een aantal brieven die alles wat ze over haar moeder denkt te weten op losse schroeven zetten. In plaats van de stroeve en terughoudende persoon die Alexa kent, komt uit de brieven een warme, gepassioneerde vrouw naar voren, die de nodige rampen heeft overleefd.  Verbijsterd gaat Alexa op zoek naar wie Cornelia werkelijk is, en zo leert ze langzamerhand haar moeder beter kennen… en gaat ze eindelijk van haar houden

Een klein gebaar - Lucy Dillon (25 september)
Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse ideeën over hoe ze het gaan aanpakken: ruime, luxueuze kamers en badkamers, en zij als het team achter de schermen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland, niet met de verbouwing en niet met de samenwerking tussen Libby en Jason zelf.

Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was – de enige aanwijzing die het ziekenhuispersoneel kan vinden over haar identiteit is een kaartje in haar broekzak met daarop de naam en het adres van het hotel. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

Alles of niets Jennifer Probst (3 september)
Tristan Pierce heeft het familiebedrijf de rug toegekeerd om een eigen leven op te bouwen. Maar hij kan nooit de gepassioneerde liefdesaffaire vergeten die hij had met de veel jongere, onervaren Sydney Green, of de pijnlijke breuk die hen uit elkaar dreef. Als hij naar huis terugkeert en weet dat hij haar weer onder ogen moet komen, kijkt hij daar met gemengde gevoelens naar uit.

Sydney Green hield haar leven lang zielsveel van Tristan, maar toen hij vertrok nam hij niet alleen haar hart, maar ook haar vertrouwen in de liefde met zich mee. Nu ze elkaar weer gaan ontmoeten, is het de hoogste tijd dat ze al hun geheimen laten varen. Lukt het ze om vooruit te kijken en elkaar een nieuwe kans te geven, of is er te veel gebeurd?

Alles of niets is het nieuwe deel uit de Onvoorwaardelijk-serie. 

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

Welke boeken komen op jullie lijstje?Reacties op: De nieuwe boeken van september!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Margreet Maljers

Margreet Maljers

Margreet Maljers komt uit een gezin waarin boeken en verhalen vertellen een gro...

Gerda van Wageningen

Gerda van Wageningen

Gerda van Wageningen is een Nederlandse schrijfster van romantische en hist...

Machteld Kruijssen

Machteld Kruijssen

Historisch auteur bij Zomer&Keuning, altijd op zoek. Verhalen zijn overal, ik sc...

Olga van der Meer

Olga van der Meer

Olga van der Meer is een Nederlandse schrijfster van romantische fictie. Ze schr...

Ellen Marie Wiseman

Ellen Marie Wiseman

Ellen Marie Wiseman schrijft over de lichtpuntjes in de zwartste bladzijden van ...

Tamara McKinley

Tamara McKinley

Tamara McKinley groeide op in Australië maar woont al lange tijd in Engelan...