Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De volgers van de Feelgood Club: Boekentip estafette: Rita

op 13 januari 2019 door

Al twee jaar loopt op onze spot de boekentip estafette. Elke maand tipt een van ons een ander Feelgood Clublid een boek. Dat wordt gelezen en een maand later laat zij weten wat ze ervan vond en plaatst een tip voor de volgende. Het zijn blogs die we zelf erg leuk vinden om te maken en ze worden ook door jullie gewaardeerd. Niet zo gek dus dat de vraag kwam of jullie ook mee konden doen met de estafette. Nou goed nieuws: Dat kan!

44fc2f1decb02b50d7a8ae56bcfcfca2.jpg

- door Marieke -

De eerste estafette deelnemer

Vanaf deze maand geeft een van jullie een tip aan een andere feelgoodlezer. We starten vandaag met een tip aan Rita Leyman, aangezien zij met de vraag kwam.

Wil je meedoen?

Stuur dan een email naar welovefeelgood@gmail.com, wij maken dan een schema en laten weten wanneer je aan de beurt bent.

Wat verwachten we van je?

Allereerst krijg je een tip. Je gaat op zoek naar het boek (boekenkast, online, bibliotheek) en leest binnen een maand het boek. Dan schrijf je een kort stukje over de tip, wat je ervan vond toen je die ontving, hoe het lezen is bevallen en een eindconclusie over het boek en dat mail je weer naar ons.
Van ons krijg je een nieuwe naam van een andere feelgood lezer. Op Hebban kan je zien wat zij/hij al heeft gelezen en wat de favorieten zijn. Dan kies je een feelgood roman waarvan je denkt dat die lezer het mooi of interessant vindt. En ook die titel, met de reden waarom je het hebt gekozen zet je op de mail en wij maken er weer een mooie blog van! Supertof toch?

44fc2f1decb02b50d7a8ae56bcfcfca2.jpg

Onze tip voor Rita:

Rita, onze tip voor jou is Britt-Marie was hier van Fredrik Backman. Hij schreef ook Een man die Ove heet. Britt Marie is een oudere dame die er bang voor is om dood te gaan en dat niemand haar dan mist. Ze besluit het heft in eigen hand te nemen en gaat naar een uitzendbureau, want als je werkt zal je ook gemist worden als je er niet meer bent. Je krijgt acuut medelijden met de medewerkster van het uitzendbureau, want Britt Marie is me er eentje! Hoe het verder gaat (want ze krijgt een baantje) moet je zelf lezen. Een boek met een lach en een traan en daarna eeuwige liefde voor dit hoofdpersoon. 

We hopen dat je dit boek met plezier gaat lezen. Het is geen standaard feelgood, maar wel een hele mooie roman en daarom denken wij dat dit een passende tip is!

44fc2f1decb02b50d7a8ae56bcfcfca2.jpg

Hoe het Rita is bevallen lezen jullie volgende maand in een blog op onze spot. En Rita zal dan een tip geven aan een van jullie. Dus geef je op en laat je tippen door een andere feelgoodlezer. Wij maken er dan weer een leuke blog van!



Reacties op: De volgers van de Feelgood Club: Boekentip estafette: Rita

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman (1981) is een Zweeds columnist, blogger en auteur. Zijn meest be...