Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze feelgood toppers verschijnen in april

op 31 maart 2017 door

Nieuwe boeken, daar houdt iedere lezer van. Wij zijn weer bij de uitgeverijen langs gegaan om te kijken welke toppers er komende maand uitkomen. Dit zijn de 10 nieuwe feelgood toppers van april

  1. De laatste roos van de zomer van Santa Montefiore
    Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet!
    Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt Kitty’s leven op zijn kop gezet als haar vroegere geliefde terugkeert uit Amerika met zijn vrouw en kinderen, en ze ontdekken dat hun levens wel veranderd zijn maar hun gevoelens niet. Hebben ze de kracht om elkaar te weerstaan, of zetten ze alles op het spel voor een paar gestolen momenten samen?
    En er bloeit nóg een liefde op die alles oneindig veel ingewikkelder zal maken: Jack Deverill is verliefd geworden op een mooi Amerikaans meisje dat hij in Dublin heeft ontmoet. Ze is in Ierland om haar biologische moeder te zoeken en hij is vastbesloten haar ten huwelijk te vragen, zich niet bewust van het drama dat hij daarmee over zich afroept. Iemand zal de kluwen van geheimen en misverstanden moeten ontrafelen, wil er ooit rust komen op kasteel Deverill…

  2. Zoektocht terug van Marina Folkers
    "Ze hield haar adem in. Dit kon niet waar zijn. Toch... die stem... Het was alsof ze teruggezogen werd in de tijd."
    Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan - filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.
    Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

  3. Zin, Lief, Ziel van Jackie van Laren
    Een luchtige, openhartige en vooral romantische trilogie over een Grote Liefde.
    Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke trance-dj Wessel Quist, bijnaam Q. Behalve om zijn muziek is hij ook bekend om zijn roerige liefdesleven: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive.
    Nina de Wit wil na haar hippieachtige, grenzeloze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man. Maar als ze bij Q Productions solliciteert op de vacature van personal assistant voor Q, leidt dat niet tot zekerheid, maar tot een onverwacht heftige affaire met haar nieuwe werkgever. Als die na een maand noodlottig eindigt, probeert Nina dat te accepteren en door te gaan met haar leven. Hij is te wispelturig, te gesloten, te geheimzinnig over waarom het voor hem zo moeilijk is om haar écht toe te laten in zijn leven.
    Toch wordt Nina als een magneet naar Q toe getrokken… en Q blijkt Nina net zomin te kunnen vergeten als zij hem.

  4. Kies voor mij van Jennifer Armentrout
    Kies voor mij is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie hebben met casual sex - vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen... ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder.
    Kies voor mij is een New Adult vol vaart, humor en natuurlijk ook het nodige drama. Laat dat maar aan Jennifer L. Armentrout over!

  5. Een zomer zonder einde van Marcia Willett
    Het lieflijke landschap van Devon, de rust van het platteland, verpletterende geheimen uit het verleden: opkrullen op de bank en lezen maar!
    Een heerlijke feelgoodroman voor de lezers van Maeve Binchy.
    Mungo, een gepensioneerd acteur, trekt zich terug in een klein dorpje in Devon. De prachtige verbouwde smidse is een perfecte plek voor zijn vrienden als ze even aan Londen willen ontsnappen. Een van hen is Kit, die erg van streek is nadat ze een brief heeft gekregen van haar grote en enige liefde Jake, na jaren van taal noch teken. Hij wil haar graag weer zien, en Kit weet niet meer wat ze moet doen.
    De warme nadagen van de zomer worden versplinterd door geheimen uit het verleden die de rust in het slaperige dorp dreigen te verstoren. Mungo en Kit zullen zich moeten realiseren dat je de toekomst alleen kunt omarmen als je het verleden het hoofd durft te bieden. Maar zullen ze op tijd zijn?

  6. Het huis aan de overkant van José Vriens
    Cat is stomverbaasd als het oude huis tegenover dat van haar plotseling met de grond gelijk wordt gemaakt, vlak nadat het is gekocht door de rijke Paul van Andel. Was dat pand geen monument? Ze vertrouwt die Paul niks, ook al omdat hij niet bepaald vriendelijk doet. Maar Paul laat een nieuw huis bouwen en hoe langer ze tegenover elkaar wonen, hoe meer ze tegenover elkaar ontdooien.
    Het huis aan de overkant is een nieuwe familieroman van José Vriens, een van de populairste auteurs van familieromans in Nederland.

  7. Een meesterzet van Nicola Cornick
    Londen, 1816: Een gevangenis een bizarre plek om een echtgenoot te zoeken? Niet als je als jonge weduwe bent opgezadeld met de schulden van je overleden echtgenoot! Er is namelijk maar één ding dat Isabella kan doen om zelf uit de gevangenis te blijven: een man zoeken die daar al zit, met hem trouwen en dan háár schulden aan hem overdragen.
    Maar dan blijkt haar aanstaande een oude bekende: Marcus, ofwel Lord Stockhaven - de man die ze ooit bij het altaar heeft laten staan. Wat doet hij in de gevangenis? Waarom stemt hij toe met haar in het huwelijk te treden? En zal hij zich wel aan zijn belofte houden dat het een strikt zakelijke overeenkomst betreft?

  8. Een gestolen kus van Bella Andre
    Het negende en laatste deel in de verslavende Sullivan-serie.
    Voor lezers die van romantiek houden met nét een beetje meer...
    Voor Mary Sullivan is Kerstmis altijd de speciaalste tijd van het jaar geweest, waarin ze zich met hart en ziel aan haar familie wijdt. Ook nu weer stort ze zich vol overgave op de voorbereidingen, in afwachting van haar acht kinderen en hun partners. Liefdevol hangt ze alle versieringen op die haar kinderen door de jaren heen voor haar hebben gemaakt, en elk ornament brengt zijn eigen golf herinneringen met zich mee.
    Dan staat ze met het oudste versiersel in haar handen, dat haar geliefde Jack haar gaf voor hun eerste kerst samen. Mary wordt meegevoerd naar die eerste dagen van hun liefde en ze herleeft de stormachtige romance die de basis zou gaan vormen voor haar prachtige familie…

  9. In vuur en vlam van Abbi Glines
    Het spectaculaire einde van een zeer populaire reeks!
    Nan Dillon, de in Prada geklede bad girl van Rosemary Beach, is onder de hete zomerzon voor van alles uitgemaakt. Een deel van haar reputatie heeft ze verdiend; haar enige zorgen waren het onderhouden van haar perfecte figuur en het moeten delen van haar vaders privévliegtuig met haar broer Rush.
    Maar Nan is allesbehalve blij. Rush verwacht een tweede kind en heeft geen tijd voor zijn zus. Grant, de laatste jongen om wie ze echt gaf, besloot dat hij niet met haar maar met haar halfzus Harlow verder wilde gaan.
    Dus als Major haar mee uit vraagt, grijpt ze haar kans om met de knappe charmeur te daten. Maar ze weet weinig van de liefkozende Texaan. Dan ontmoet ze Gannon, een duistere, verleidelijke en o zo gevaarlijke zakenman die precies weet hoe hij haar moet behandelen...

  10. Bijna echt gebeurd van Liane Moriarty
    Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd.
    Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding.
    Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?
    'Liane Moriarty is een auteur voor wie ik alles uit mijn handen laat vallen. Haar boeken zijn zo wijs, eerlijk en knap geobserveerd. Bovendien heb ik nog nooit een van haar ontknopingen kunnen raden.' - Jojo Moyes

Naar welk boeken kijken jullie het meest uit?



Reacties op: Deze feelgood toppers verschijnen in april

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore begon al op jonge leeftijd met schrijven, maar haar eerste boek...

Marina Folkers

Marina Folkers

Marina Folkers is bekend van haar feelgoodromans met een rauw randje. Eerder ver...

Jackie van Laren

Jackie van Laren

Schrijft boeken en leest er ook een heleboel :-)

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...

Marcia Willett

Marcia Willett

Marcia Willett begon met schrijven na een carrière als lerares en balletd...

José Vriens

José Vriens

Lezen heb ik altijd al gedaan, schrijven eveneens, maar echt iets met dat schrij...