Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze feelgood toppers verschijnen in februari

op 01 februari 2017 door

Nieuwe boeken, daar houdt iedere lezer van. Elke eerste dag van de maand gaan wij de uitgeverijen langs om te kijken welke toppers er in die maand uitkomen. Deze maand lichten we 10 nieuwe feelgood toppers van februari uit.

10. Eindpunt van Olga van der Meer
Eindpunt van Olga van der Meer gaat over Julia, die in een badplaatsje woont en maar één vriend heeft: haar hoogbejaarde buurman Willem. Als die zijn einde voelt naderen, biedt hij Julia aan om tegen een aantrekkelijke prijs zijn huis te kopen. Zo komt ze in contact met Willems kleinzoon Remco, met wie het bijzonder goed klikt. Dat kan echter niet gezegd worden van de rest van hun familie.

9. Geluk bij een ongeluk van Wendy Brokers
In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter.
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zo maar uit het veld te laten slaan door Suus' gedrag en sarcastische opmerkingen. Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is. Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield.

8. Teamwork van Kate Hardy
Ze zijn dikke vriendinnen en werken allebei als arts in het London Victoria Hospital. Madison op de afdeling verloskunde en Katrina als kinderarts. Ze delen een grote toewijding voor hun patiënten, ze delen hun liefde voor kinderen en... ze delen een zwak voor knappe maar moeilijke mannen. Als Madison de nieuwe afdelingsarts ontmoet weet ze niet wat haar overkomt, ze voelt meteen een vreemde aantrekkingskracht. Maar Theo Petrakis heeft zo zijn eigen bagage. Katrina heeft zich voorgenomen nooit meer iets met een collega te beginnen. Helaas is de nieuwe kinderarts met zijn felblauwe ogen onweerstaanbaar. Het is maar goed dat Rhys Margan ook heel afstandelijk is. Kunnen beide mannen de demonen uit hun verleden onder ogen zien om de liefde in hun leven toe te laten?

7. Onverwacht van Rebecca Yaros
Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog maar één doel: Apachepiloot worden. Ook zijn mooie nieuwe huisgenote Samantha wil niets liever dan een nieuwe start maken. De aantrekkingskracht tussen hen is niet te negeren en langzaam ontstaat er een hechte band. Maar dan ontdekt Samantha iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar? Onverwacht is het zelfstandig te lezen derde deel in de Fight & Glory-serie van Rebecca Yarros.

6. Een hele onderneming van Kat French
De Little White Wedding Chapel van Marla Jacobs is een doorslaand succes. Gelukkige bruidsparen vanuit de wijde omtrek komen naar haar trouwkapel om zich in de echt te laten verbinden. Maar dan vestigt zich een begrafenisonderneming pal naast haar boetiek. Dat is natuurlijk een ramp! Die nieuwe buurman moet daar weg! Maar dan blijkt hij totaal anders dan ze zich had voorgesteld.

5. De boekwinkel op de hoek van Annie Darling
Posy Morland heeft twee problemen: de noodlijdende boekwinkel die ze geërfd heeft en medewerker Sebastian - ook wel bekend als De Vervelendste Man Ooit. In een halfjaar probeert ze de winkel tot een succes te maken. Maar Sebastian? Wat moet ze in hemelsnaam met hem aan...

4. De Johansons van Carla de Jong
Anne groeit als slim meisje op in een liefdevol arbeidersgezin waar ze zich een vreemde eend in de bijt voelt. Dan ontmoet ze de welgestelde, ontwikkelde Johansons, en ze voelt zich meteen thuis bij dit gezin. Ze raakt innig bevriend met Daphne, de dochter, en haar twee broers. Samen worden ze volwassen, maar hun vriendschap, die meer en meer onder druk komt te staan, strandt door een reeks dramatische gebeurtenissen. Dertig jaar later kruisen de paden van de Johansons en Anne elkaar weer. Kunnen ze elkaar vergeven?

3. Een zomer in Parijs van Eleanor Brown
Madeleine probeert al haar hele leven te voldoen aan de verwachtingen van anderen, vooral aan die van haar dominante moeder. Voor de buitenwereld lijkt Madeleine alles te hebben wat haar hart begeert, inclusief een aantrekkelijke man, maar zo ervaart ze dat zelf niet. Haar huwelijk met Philip is verstikkend en Madeleine vraagt zich af of het leven niet veel meer te bieden heeft dan dit. Dan vindt ze het dagboek van haar grootmoeder, die in de zomer van 1914, tegen alle verwachtingen van haar familie in, naar Parijs vertrok en daar een tijd vol vrijheid en liefde doorbracht. Geïnspireerd besluit Madeleine het voorbeeld van haar illustere grootmoeder te volgen en haar eigen magische zomer in Parijs te creëren, dagen gevuld met licht, kunst en natuurlijk liefde. Maar kan Madeleine in dit sprookje blijven leven? Kan ze haar echtgenoot, moeder en de realiteit wel zomaar negeren en een nieuw leven beginnen, of zal ze uiteindelijk toch gedwongen zijn om terug te vallen in het oude patroon?

2. Eeuwig samen van Sophie Jackson (novelle)
Eeuwig samen van Sophie Jackson is een meeslepende must-read voor de fans van Stuk van jou en Stil van jou. Kat en Carter zijn getrouwd en genieten van een geweldige huwelijksreis. Voor Kat is dit het moment om te beginnen over kinderen. Carter schrikt hiervan. Na zijn ellendige jeugd weet hij helemaal niet zeker of hij kinderen wil, en hij twijfelt of hij wel een goede vader zal zijn.
Terwijl steeds meer van hun vrienden ouders worden, loopt de spanning tussen Kat en Carter verder op. En dan vertelt Kat opeens dat ze een zwangerschapstest moet doen…

1. Omnibus The Choice en The longest ride van Nicolas Sparks 
In The Choice wil Travis heel graag in contact komen met de mooie Gabby, maar zij lijkt er niet van gediend. Ze wijst hem keer op keer af en Travis’ koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die hen confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?
Als Ira in The longest ride na een auto-ongeluk bijna het bewustzijn verliest, ziet hij zijn overleden vrouw Ruth staan. Ira weet dat ze er niet echt is, maar klampt zich vast aan haar herinnering. Tegelijkertijd ontmoet Sophia de jonge cowboy Luke. Ze worden verliefd, maar Luke draagt een groot geheim met zich mee. Ira en Ruth; Sophia en Luke – hun levens komen op een onverwachte manier samen…



Reacties op: Deze feelgood toppers verschijnen in februari

Meer informatie

Gerelateerd