Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze Feelgood toppers verschijnen in juli

op 30 juni 2017 door

Ook in juli kunnen we ons hart weer ophalen aan nieuwe feelgoods. We hebben weer 10 toppers voor jullie op een rijtje gezet.

1. Een nacht uit duizenden - Sylvia Day

'De verleidelijkste vrouw van het land, een stoere held en een aantrekkingskracht die beiden ten gronde kan richten.'
Vijf jaar lang was Sapphire de meest geliefde concubine van de koning. Nu is ze eindelijk vrij. En dan ontmoet ze Wulfric, kroonprins van het rivaliserende rijk. Hoewel hun liefde verboden is, besluiten Sapphire en Wulfric één nacht met elkaar door te brengen. Eén nacht, en dan zouden ze elkaar nooit meer zien. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. En de onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen Sapphire en Wulfric brengt beide koninkrijken aan het wankelen.

2. Het geluk van Lou - Lorraine Fouchet

Een boek vol champagne, liefdesaffaires, muziek en Bretonse gerechten!

Lou was een geliefde bewoonster van het kleine eiland Île de Groix, Bretagne. Lou met haar obsessies, (‘Champagne, alsjeblieft, maar alleen Mercier!’) en haar eigenaardigheden. Ze kookte belabberd, maar met veel liefde, was hartelijk en altijd vrolijk. Maar nu is Lou dood en dreigt haar gezin uiteen te vallen. In haar testament vraagt ze haar man Jo haar laatste wens te vervullen: hij moet de relatie met hun volwassen kinderen Cyrian en Sarah herstellen. Pas wanneer hij daarin geslaagd is mag hij Lou’s laatste brief lezen, die ze uiteraard heeft verzegeld in een champagnefles. Een fles die het leven van de hele familie verandert.

3. Voor je weggaat - Clare Swatman

Je vindt je soulmate… 
Zoe en Ed worden met vallen en opstaan volwassen, allebei volgen ze hun eigen pad. Maar dan, na jaren vol uitzichtloze baantjes en chaotische huisgenoten, vinden ze elkaar. De toekomst lacht hun toe… 
En dan gebeurt het ondenkbare. 
Op een ochtend, op weg naar zijn werk, komt Ed om bij een verkeersongeluk. Zoe moet leren leven zonder hem. Maar ze kan de herinneringen niet loslaten. Hoe kan ze de gelukkige momenten, hun eerste kus, alles wat ze samen hebben opgebouwd, achter zich laten? Ze moet Ed iets vertellen. Alles wat ze nog nooit eerder heeft gezegd. 
Nu is het te laat. Of toch niet…? 
'Onweerstaanbaar! Een heerlijk, bitterzoet verhaal dat fans van On de Day zal aanspreken.' - SUNDAY MIRROR

4. Blonder wordt het niet - Ellen Berg

Maja heeft van alles aan haar hoofd: ze runt een eco-kapsalon met veeleisende klanten, heeft een puberende zoon, een kritische tante, een Russische assistente. En ook nog een vriend die komt en gaat wanneer hij wil. Haar remedie? Wassen, knippen, föhnen!

5. Overmeesterd - Hartstocht-triologie - Maya Banks

Deel 1 van de Hartstocht-trilogie
Hij neemt wat hij wil, zonder wroeging of schuldgevoel. Ze stond daar in zijn club, als een schitterend, puur juweel. Onaangeroerd, onbezoedeld, nog onschuldig. Hij wenkte haar naar zijn privévertrekken, voelde haar spanning maar ook haar begeerte. Ze zou niet weggaan voordat hij haar bezat; ze zou zich aan hem onderwerpen.

Zij is er niet zeker van dat zij hem kan geven wat hij nodig heeft. Haar verstand zei haar weg te rennen, maar haar hart smeekte haar te blijven. Ze wist niet of-ze zich ooit volledig kon onderwerpen, maar diep vanbinnen wist ze dat ze het wilde proberen. En ze wist dat als ze zich door deze man zou laten domineren, ze nooit meer terug zou kunnen…

6. Hij, hij en ik - Kristan Higgins

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond haar verloofde het tijd. Tijd om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen.
Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten en in de anonimiteit van de grote stad haar wonden likken. Maar nu heeft haar familie haar nodig, en zit er dus maar één ding op: terugkeren naar Blue Heron...

7. Het huis op de kliffen - Liz Fenwick

Een heerlijke feelgoodroman in het betoverende, ruige landschap van Cornwall

Als Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt -bedreigd door een invasie, stuurt het Amerikaanse leger een peloton soldaten naar de ruige kust van Cornwall. Amelia en Adele, twee zusjes die wanhopig hun best doen om zich staande te houden tijdens de grimmige oorlogsjaren, vinden hun aanwezigheid een meer dan welkome afleiding. Maar op een avond wordt er een verraad gepleegd dat de zusjes voorgoed uit elkaar zal drijven.

Decennia later besluit Lara na een akelige scheiding naar Windward te gaan, een landhuis in Cornwall dat ze alleen kent van familiefoto’s. Als ze aankomt bij het landgoed valt ze midden in een trouwerij, een huwelijk dat bij voorbaat gedoemd lijkt te mislukken… Rust er door een dramatische gebeurtenis in het verleden een vloek op het huis die ieders toekomst zal beïnvloeden?

8. Het geheim van de thee - Roberta Marasco

Tussen de spullen van haar overleden moeder vindt Elisa een mysterieus doosje bijzondere thee. Op het etiket staat de naam van een oud dorpje in Italië: Roccamori. Het is de thee die haar moeder zó koesterde dat zelfs Elisa hem niet mocht drinken. En niet alleen de thee, maar ook haar verleden bewaakte Elisa's moeder zorgvuldig. 
In een poging het geheim van de thee en het mysterie rondom haar moeder te ontrafelen, besluit Elisa naar Roccamori te gaan. In dat vergeten dorp verbergen de straten oude legendes. En dan komt ze een oude geliefde tegen... 
Zal het Elisa lukken om de antwoorden te vinden die ze zoekt, haar verleden los te laten en weer te durven vertrouwen op de liefde? 

9. De erfenis van Mozart - Femke Roobol

Duik onder in de Romantiek met de sfeervolle historische roman Mozarts muzen van Femke Roobol, over familie, liefde, bals en baronessen, maar ook over jaloezie en verlies.

1778. Op doorreis naar Parijs leert Wolfgang Amadeus Mozart de muzikale familie Weber kennen. Constanze raakt door hem gefascineerd, maar de componist heeft enkel oog voor haar oudste zus Luise, die hem echter afwijst. 
Jaren later, tijdens een gemaskerd bal in Wenen, ziet Constanze Mozart weer en ze worden al snel verliefd. De twee verloven zich, maar Mozarts vader geeft zijn zoon niet zomaar toestemming om te trouwen met een ‘Weberische’. Ze trouwen toch en tijdens hun huwelijk moet Constanze toezien terwijl haar echtgenoot met Luise werkt, net als met talloze andere zangeressen over wie hij lyrisch is. In 1791 sterft Mozart en hij laat Constanze achter met schulden, twee kleine kinderen en stapels bladmuziek. Aan haar de taak om haar leven weer op te pakken en zorg te dragen voor de muzikale erfenis van de grote componist.
In deze historische roman vol muziek geeft Femke Roobol een beeld van de vrouw die door Mozarts familie werd gehaat terwijl Mozart zelf haar zo hartstochtelijk liefhad. Bovendien schetst ze de moeizame verhouding tussen de Weber-zussen.

10. Levenslot - Arie Jongkind

Als Steijn Roester van de middelbare school komt, ziet zijn toekomst er rooskleurig uit. Hij gaat bij zijn vader op de tuinderij werken en samen willen ze er iets groots van maken. Helaas is dit maar van korte duur, het overlijden van zijn vader, de ruzies met zijn broer die zijn eigen weg gaat en een zwaar noodweer, zetten zijn leven op z'n kop.
Ook in de liefde is het lot hem niet gunstig gezind. De relatie met zijn jeugdvriendin die hem uit zijn problemen helpt, loopt stuk. Jaloezie, onbegrip en wantrouwen spelen daarbij een belangrijke rol. 
Als zijn broer bij een achtervolging om het leven komt en Steijn diens ex-vriendin ontmoet, is er weer hoop, maar dat wordt hem genadeloos afgenomen. Niets lijkt hem bespaard te blijven en hij is ten einde raad.
Maar als hij haar vriendin ontmoet, probeert zij hem weer uit de put te halen. Ze bezorgt hem ander werk en haalt hem uit zijn isolement.
Zo begint Steijn Roester weer voorzichtig zin in het leven te krijgen. Er ontstaat zelfs een liefdesrelatie. Hoewel ze hem nog op de proef stelt, begint zijn toekomst er weer langzaam maar zeker rooskleurig uit te zien.
Liefde kan een verwilderd bos veranderen in een paradijselijk oord en een vervuilde bron in een klaterend heldere stroom

Naar welk boek kijken jullie uit?



Reacties op: Deze Feelgood toppers verschijnen in juli

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sylvia Day

Sylvia Day

Sylvia Day is een Amerikaanse schrijfster. Ze publiceert zowel onder haar eigen ...

Lorraine Fouchet

Lorraine Fouchet

Lorraine Fouchet (Frankrijk, 1956) is arts op de spoedeisende hulp en bestseller...

Maya Banks

Maya Banks

Maya Banks is een Amerikaanse auteur. Ze schreef inmiddels dan vijftig romantisc...

Kristan Higgins

Kristan Higgins

Kristan Higgins (1965) schreef altijd al - onder andere voor reclamebureaus - ma...