Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 10

op 23 december 2018 door

Gisteren hebben we kunnen lezen dat Daniel niet van ophouden weet en hij Jen blijft bestoken met  SMS'jes. Maar wat hij schreef in het laatste SMS'je dat weten we nog niet. Vandaag vertelt Wendy Brokers het allerlaatste hoofdstuk van dit Kerst-vervolgverhaal als zij de pen overneemt van Anneke Kleine Staarman. Benieuwd naar dit allerlaatste hoofdstuk? Snel lezen dan maar!

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Wendy Brokers

f28758bf42af91699b9b156438ed2c2e.pngWendy Brokers schreef twee feelgoods, Geluk bij een ongeluk (Tinteling Romance 2017) en Baguette met jam voor twee (Boekerij 2018). Het verhaal van het laatste boek liep als dagelijks vervolgverhaal op Facebook en dat zorgde geheel onverwachts voor een prachtig contract.

In 2019 komen er opnieuw twee feelgoodromans van haar uit, één daarvan is net afgerond op Facebook.

Recent verscheen ook een Young Adult van haar hand, De laatste halte (Best of YA), waarin vier jongeren op werkweek in een terroristische aanslag terechtkomen. Heel bijzonder is dat steeds meer scholen van het voortgezet onderwijs het opnemen in hun mediatheek en leerlingen het mogen lezen voor hun leeslijst!

Wendy is getrouwd en heeft vijf kinderen, drie katten en een konijn, en werkt (als zij niet schrijft) als kinderverpleegkundige binnen de afdeling Geboortezorg van een ziekenhuis.

Hoofdstuk 10

Mijn zus was haar rol als gastvrouw nog niet vergeten en vulde behulpzaam zijn lege glas tot de rand. Ze giechelde omdat er wat overheen klotste. ‘Oeps, sorry Vin.’

Vincent zette zijn glas neer op het dichtstbijzijnde tafeltje en haalde een zakdoek uit zijn zak om de gemorste wijn van zijn vingers en zijn nette broek te vegen. Hij keek met een geamuseerde blik mijn zus na die heupwiegend, maar met niet al te vaste tred, naar Robert liep. Met een frons ving mijn zwager haar op, een arm om haar middel en met de hand van zijn andere arm de fles wijn veiligstellend. Ik ving zijn verwijtende blik op, alsof ik degene was geweest die het glas aan de mond van mijn zus had gezet en haar had laten vollopen, en proostte dan ook geluidloos naar hem. Het leverde me een nog veel diepere frons op.

‘Je maakt geen vrienden zo, lief.’

Verrast keek ik op, ternauwernood de wijn in mijn eigen halfvolle glas houdend ondanks een lichtelijk ongecontroleerde beweging van mijn hand. ‘Hoe noem je me?’

Vincent pakte mijn glas over en zette het naast dat van hem. Hij borg zijn zakdoek zorgvuldig op en leek daar wat langer over te doen dan nodig zou moeten zijn. Al die tijd had hij zijn gezicht afgewend en gaf hij geen antwoord.

Lees hier het volledige hoofdstuk

Tevreden met dit mooie einde sluiten we het kerstvervolgverhaal af. Hebben jullie er net zo als wij van genoten?

129c6b19ab447794ecf486c4eb843343.png

(Kerst)petje af voor alle auteurs die deze uitdaging zijn aangegaan. Binnenkort kunnen jullie lezen hoe ze het schrijven met tien auteurs aan een verhaal hebben ervaren. 

Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

Houd sowieso onze spot in de gaten, want er komen nog drie verhalen en twee mooie winacties. Dus volg onze pagina als je dat niet wilt missen!



Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 10

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Wendy Brokers

Wendy Brokers

Moeder van vijf, auteur en verpleegkundige Neonatologie Geboortezorg (lange tijd...