Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 5

op 18 december 2018 door

Gisteren eindigde Marijke Vos met een kleine cliffhanger. Wat staat Jen te wachten als ze de deur opent? Laat ze Daniel definitief achter zich? En wat staat haar te wachten als ze de drempel van het nogal sjofel uitziende buurthuis overstapt? Vandaag kan je verder lezen hoe het Jen vergaat als Elsbeth de Jager de pen van Marijke Vos overneemt.

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Elsbeth de Jager

9e8a138a35747e4eced49a0c299a5f65.pngElsbeth de Jager is eigenaar van Vertaal- en Tekstbureau De Jager en ze vertaalt en redigeert met veel plezier. Daarnaast geeft ze ook nog graag les, maar schrijven doe ze toch het liefst. Na meer dan vijftien kinderboeken verscheen afgelopen juni haar eerste roman Chaos. Op dit moment is ze bezig met de outline voor het vervolg, rond ze een Young Adult af en is samen met schrijfcollega Esther van der Ham een roman over Libanon aan het schrijven. 




Hoofdstuk 5

Binnen was het warm, mijn brillenglazen besloegen en geërgerd haalde ik het ding van mijn neus. Het was dat ik zo’n last had van lenzen, maar anders had ik mijn bril allang ingeruild. Ik ontdeed de glazen van hun condens en voelde een vreemde kriebel in mijn buik. Of vreemd … die kriebel was niet vreemd, ik herkende hem wel. Ik had hem vaker gehad, zelfs bij Daniel in het begin, lang voordat ik doorhad dat hij me gebruikte als lustobject.  Dat ik verder niets voor hem betekende. Ik verbood mezelf om nog langer aan hem te denken, zette de bril weer op mijn neus en liep verder naar binnen. Aan de balken aan het plafond hing nep-dennengroen met lichtjes. Ook zag ik slingers van rood crêpepapier en ik schoot even vol bij de gedachte dat Marc die had zitten knippen, samen met straatjongens die de weg kwijtgeraakt waren, jongens die ik normaliter zou ontlopen en waar ik op neer zou kijken. Bij die laatste gedachte moest ik even slikken. Ik schaamde me.

Lees hier het volledige hoofdstuk

Wat een verrassende twist aan het verhaal! We kunnen bijna niet wachten om te weten te komen hoe Jeske Meinema het verhaal verder vertelt als ze de pen overneemt van Elsbeth. Genieten jullie ook zo van het verhaal?

Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

 



Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 5

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elsbeth de Jager

Elsbeth de Jager

Lezer, schrijver, redacteur, vertaler en recensent.