Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 6

op 19 december 2018 door

Was jij gisteren ook zo verrast door de eindzin van Elsbeth de Jager? Wij wel! Het lijkt wel of het lot Daniel steeds weer op de weg van Jen brengt. We zijn heel benieuwd welke twist Jeske Meinema aan het steeds interessanter wordende kerstverhaal gaat geven als zij de pen van Elsbeth overneemt. Snel verder lezen dus maar.

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Jeske Meinema

23c78d60d0344ea65a2bf37aeec484d5.pngDe passie voor schrijven begon met het slecht bijhouden van dagboeken. Gelukkig maakt ze haar manuscripten wel af! Dit is niet de eerste keer dat Jeske doet aan ´samen schrijven´ , samen met haar vader werkt ze namelijk aan de Young Adult - serie 'AQUIFER'. Verder heeft deze kerstelf 'Vroemvrouw', 'Vruchtvrouw', 'Sprookjes bestaan niet' en een bundel aan kerstverhalen op haar naam staan en fotografeert ze ook graag. Je kunt haar volgen op haar blog www.jeskemeinema.nl







Hoofdstuk 6

‘Twee gasten,’ verbeterde Daniel hem en hij deed een stapje opzij.  Opeens viel het kwartje op zijn plaats. Achter hem verscheen  Alexander, bij ons beter bekend als Lex.  Het ging niet om Daniel, hoewel hij ook op macht en misbruik kickt zoals ik zelf heb mogen ondervinden, maar het ging om Lex. En toevallig wist ik ook dat hij, ondanks dat hij niet meer jat, nog steeds regelmatig in de problemen zit. Zo hebben we elkaar ook ontmoet. Op het advocatenkantoor waar ik werkte.

Daniel is Lex’ advocaat.

Ik gaapte het tweetal stompzinnig aan en wenste ineens vurig dat ik met mijn magnetronmaaltijd op de bank zat. ‘Zo zien we elkaar weer,’ zei Daniel zelfgenoegzaam. Boos omdat ik niet op zijn appje had gereageerd.

‘Wat doe je hier, Daniel?’ wist ik met moeite uit te brengen. ‘Moet je niet bij Rosanne zijn?’

‘Je kent me,’ grimaste hij. ‘Werk gaat voor het meisje.’

Lees hier het volledige hoofdstuk

Genieten jullie net zo als wij van het verhaal? Wat een verrassende draai maakt het verhaal elke keer. Wat wil Marc van Jen? Of zou Jen misschien iets van Marc willen? Morgen neemt Stefan Tetelepta de pen van Jeske over en zullen we het te weten komen.

Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

 



Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 6

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeske Meinema

Jeske Meinema

Mijn passie voor schrijven begon bij het slecht bijhouden van dagboeken. Nee, ec...