Advertentie

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 9

op 22 december 2018 door

Gisteren eindigde het verhaal in een sneeuwballengevecht en een onderonsje met Vincent, Jen's jeugdliefde. Bloeit de liefde tussen hen weer op of is weduwnaar Vincent er nog niet aan toe om een 'oude' nieuwe liefde in zijn leven toe te laten. Vandaag vertelt Anneke Kleine Staarman hoe het Jen verder vergaat als zij de pen overneemt van Jaimie Pisonier. 

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Anneke Kleine Staarman

3eb7a74b193ae2765060e46e64c013cd.pngAnneke Kleine Staarman werd geboren in Geldrop en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Amsterdam. Na een studie, uitwisseling en stage in Maastricht, Straatsburg en Lyon vertrok ze naar Londen voor een baan in de city. Vanuit daar belandde ze in Madrid waar ze Engelse les gaf op de politieacademie. Ze verliest zich het liefst in de wondere wereld van boeken én schrijft ze graag. In 2016 debuteerde ze met haar feelgood ‘De herkansing’.

Anneke is founder van Get inspired by books, een online en offline community voor schrijvers en lezers. Daarnaast geeft ze workshops creativiteit met schrijven.

Hoofdstuk 9

En sperde ze direct weer wagenwijd open door het blikkerige dat de stilte vulde. Terwijl mijn heup trilde keken we elkaar geschrokken aan. Een appje. Shit! En dat net nu! Vincent haalde een hand door zijn haar en schoot in de lach. ‘Goeie timing.’

‘Tja. Ik verwacht niks bijzonders,’ loog ik subtiel en om mijn woorden kracht bij te zetten, negeerde ik mijn telefoon. In plaats daarvan boog ik lichtjes naar hem toe om het gebroken moment te lijmen.

Vincent glimlachte verontschuldigd. ‘Misschien moeten we dat hier ook maar niet doen.’ Hij zei het zachtjes, maar zijn lichte knik in de richting van de meiden sprak boekdelen. Hij had gelijk. Het was ineens heel stil in dat hoekje en toen we hun kant opkeken, hoorden we gefluister. Marjolein sprong op en rende weg, op de voet gevolgd door twee giechelende zusjes. Ik keek ze na en voelde hun opwinding, precies zoals ik die had gevoeld met Kat, toen we jong waren. Tijdens kerst ’s avonds nog even mogen buitenspelen in de grote, verlichte tuin, en dat met de magie van kerstglitters en lekkers in de keuken.

Lees hier het volledige hoofdstuk

Ook zo benieuwd wat er in het SMS'je staat dat Jen ontvangt? Lees dan morgen verder. Dan neemt Wendy Brokers de pen over van Anneke voor het allerlaatste hoofdstuk en komen alle eindjes bij elkaar. Zien we jullie morgen terug?

Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

 Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 9

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anneke Kleine Staarman

Anneke Kleine Staarman

Anneke Kleine Staarman werd geboren in Geldrop en verhuisde op 17-jarige leeftij...

Gesponsorde boeken